*Nettavisen* Sport.

- Henry kommer helt sikkert til Arsenal

VENTER PÅ HENRY: Arsene Wenger er sikker på at Thierry Henry kommer til å returnere til Arsenal en dag. Foto: Mikko Stig (Afp)

Arsene Wenger er sikker i sin sak.

02.12.14 12:56

Arsenal-legenden Thierry Henry kunngjorde denne uken at han gir seg i amerikanske New York Red Bulls.

Franskmannen har tidligere uttalt at han mer enn gjerne returnerer til Arsenal en dag - muligens som trener eller manager.

Klikk på bildet for å forstørre.

TILBAKE? Thierry Henry kan komme til å returnere til Arsenal.- Foto: Nick Potts (Pa Photos)

- Henry kommer tilbake
Også Arsenal-manager Arsene Wenger føler seg også trygg på at 37-åringen kommer til å vende tilbake til London en gang i fremtiden.

- Han kommer helt sikkert tilbake en dag, men i hvilken rolle vet jeg ikke. Jeg forstår det slik at han ønsker å reflektere over hva han skal gjøre nå, sa Wenger på en pressekonferanse tirsdag.

- Han fortjener respekt for det har han oppnådd. Jeg startet med ham da han var 17. Nå er han 37. Det er 20 år med fotball på høyt nivå, sa Wenger.

Henry skrev denne uken på sin Facebook-side at han vil bruke tid på å finne ut hva som blir neste steg i karrieren.

Veteranen returnerte til Arsenal på utlån i 2012 og scoret både i FA-cupen mot Leeds og i Premier League mot Sunderland.

Hyller Southampton
Under tirsdagens pressekonferanse kunne Wenger i tillegg fortelle at tre spillere er usikre til kampen mot Southampton onsdag.

- Monreal, Gibbs og Oxlade-Chamberlain er spørsmålstegn. Szczesny er fremdeles ute, mens Debuchy og Ospina er en uke unna. Jeg håper at enten Gibbs eller Monreal blir klar til møtet med Southampton, sa Wenger.

Arsenal-manageren er imponert over det Ronald Koeman har fått til i Southampton denne sesongen.

- De er stabile bak, og de nye signeringene er godt integrert i laget. Fortsetter de slik de har spilt i år, kan de utfordre om en Champions League-plass. Det er en stor kamp og en god mulighet til å vise oss stabile.

Kampen mellom Arsenal og Southampton har avspark 20.45 onsdag.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag