RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
STILLER KRAV: Daily Mail hevder Jürgen Klopp krever å få bestemme hvilke spillere Liverpool skal kjøpe og selge dersom han skal bli ny manager i klubben.
STILLER KRAV: Daily Mail hevder Jürgen Klopp krever å få bestemme hvilke spillere Liverpool skal kjøpe og selge dersom han skal bli ny manager i klubben. Foto: Richard Sellers (Pa Photos)

- Her er Klopps krav til Liverpool

Sist oppdatert:
Krever overgangskomiteen fjernet, hevder britisk avis.

Brendan Rodgers sitter fremdeles i managerstolen på Anfield, men flere eksperter skal ha det til at Liverpool-manageren ikke sitter spesielt trygt.

Engelske medier skriver denne helgen at Jürgen Klopp og Carlo Ancelotti begge har blitt kontaktet av Liverpool.

Ifølge italienske Tuttosport er tidligere Inter- og Napoli-trener Walter Mazzarri en annen het kandidat.

AKTUELL? Italienske medier hevder Walter Mazzarri kan bli Liverpools nye manager.

- Stiller krav
Ifølge Daily Mail vil Klopp kreve at Liverpools overgangskomité legges ned og at han selv får styre med overganger dersom han skal takke ja til jobben.

Brendan Rodgers ønske om det samme har ikke blitt innvilget, og nord-iren skal nærmest ha tatt imot Mario Balotelli mot sin vilje.

Spillere han selv ville hente, som Swanseas Ashley Williams, har blitt sett på som får gamle og for lite glamorøse av overgangspanelet, skriver Daily Mail.

Nettopp derfor skal også Klopp ha gjort det klart at hvis han tar jobben, må det være på hans betingelser.

Avviser kontakt
Den tidligere Borussia Dortmund-treneren skal også ha gjort det klart at han kun er interessert i jobben dersom det er bred enighet innad i klubben om å ansette ham.

Liverpool benekter at klubben har tatt kontakt med noen potensielle etterfølgere etter Brendan Rodgers. Også Klopp benekter kontakt.

- Jeg har ingenting med Liverpool-ryktene å gjøre, sier 48-åringen ifølge avisen.

AKTUELL? Carlo Ancelotti er et annet navn som kobles til Liverpool. Italieneren var sist trener i Real Madrid.

Bayern mer aktuelt?
Fotballkonsulent Tor-Kristian Karlsen uttalte tidligere denne helgen at han tror Klopp sikter seg inn på trenerjobben i Bayern Müchen.

- Klopp sitter i en fantastisk forhandlingsposisjon - og det skulle overraske meg stort om han forplikter seg til andre permanente roller så lenge det eksisterer en mulighet for at Guardiola forlater FC Bayern München neste sommer, sa Karlsen til TV 2.

Rodgers svarer
Etter den viktige 3-2-seieren mot Aston Villa lørdag, sa Brendan Rodgers følgende om den kaotiske situasjonen rundt klubben:

- Det er hysteriske tilstander rundt klubben, men kritikk kommer, uansett, og uansett om det er fortjent eler ikke, så er det ikke gøy. Det som har overrasket meg, er at det kommer nå som vi faktisk har tapt færre kamper enn Både Manchester City, Chelsea og Arsenal, i alle turneringer.

- Vi har kun tapt to kamper i høst. Vi får mye kritikk, men det gjør oss sterkere. Vi har noen klassespillere som er på vei tilbake fra skade og alle gir alt nå. Jeg er stolt av spillerne, oppsummerer Rodgers videre.

Torsdag venter Sion i Europa League, før det er duket for Merseyside-derby mot Everton om en uke.

USIKKER FRAMTID: Brendan Rodgers.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere