- Hvorfor skal vi frykte Chelsea?

SKAL STOPPE CHELSEA: Jamie Vardy og Leicester.

SKAL STOPPE CHELSEA: Jamie Vardy og Leicester. Foto: Paul Burrows (Reuters / NTB scanpix)

Leicester kan utsette Chelseas gullfest.

Leicester er i ferd med å fullføre en glimrende snuoperasjon for å beholde Premier League-plassen. Onsdag kan klubben i tillegg forsinke Chelseas gullfest.

Etter 30 kamper virket Leicester fortapte i Premier League. Kun fire kamper hadde de vunnet, men i de fire siste rundene har de doblet antall seire. Det har ført dem opp fra siste- til 17.-plass og trygg grunn.

- Er nøkkelen
Onsdag møter de serieleder Chelsea i en utsatt kamp. Da ønsker det nyopprykkede laget å stikke kjepper i hjulene for London-klubbens ferd mot ligatittelen.

- Vi skal prøve å få fem seire på rad, det er det ingen tvil om. Hvert poeng vi samler er massivt. Jo lengre vi holder oss over nedrykksstreken, jo bedre. Det er nøkkelen for oss og gjør det lettere å holde selvtilliten oppe. Klarer vi det, er jeg sikker på at det går bra, sa Leicester-spiller Danny Drinkwater til klubbens hjemmeside.

- Hvorfor skal vi frykte dem? Vi har ingenting å tape. For oss handler det om å prege kampen med vår fotball.

- Massivt løft
De fire seirene den siste tiden har gitt Leicester-troppen en helt ny giv foran sesongens fem siste oppgjør.

- Atmosfæren etter West Ham-kampen var ekstrem. Det ga oss et massivt løft og det å gå inn i kampen uken etter mot West Bromwich og gjøre akkurat det samme var massivt. Selvtilliten har bare fortsatt å øke og forhåpentlig fortsetter det, sa Marc Albrighton.

- Vi ønsker å være det beste forsvaret i ligaen. Vi var det forrige sesong, og vi er veldig nære ved å være det nå. Det er vi stolte av. I det siste har vi spilt noen tøffe kamper der vi har forsvart oss bra som et lag, sa Cahill til Chelseas hjemmeside. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag