RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg burde blitt værende i Liverpool

VILLE BLI: John Arne Riise skriver i et blogginnlegg at han skulle ha blitt værende i Liverpool, til tross for at Rafa Benitez den gangen fortalte at han ville satse på en annen spiller.
VILLE BLI: John Arne Riise skriver i et blogginnlegg at han skulle ha blitt værende i Liverpool, til tross for at Rafa Benitez den gangen fortalte at han ville satse på en annen spiller. Foto: Andrew Yates (AFP / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
John Arne Riise angrer på at han forlot merseysideklubben.

I syv sesonger var John Arne Riise Liverpool-spiller.

I løpet av den tiden var han med på å vinne Champions League med klubben, før han forlot Premier League til fordel for Roma.

I et innlegg på bloggen hans, forteller Riise at et av de oftest stilte spørsmålene til ham er hvorfor han forlot Liverpool.

- Jeg må innrømme at jeg burde blitt værende. Ikke fordi jeg ikke likte mine tre år i Roma, Fulham, eller nå i APOEL. Jeg ville ikke vært foruten disse minnene, men mest fordi jeg ville ha tatt plassen i laget fra (Andrea) Dossena, skriver Riise.

- Det er kanskje den eneste kampen jeg ikke har kjemper for. Jeg burde stått opp for hvem jeg er.

Riise skriver videre at han fikk beskjeden om at klubben ville hente ny venstreback, kun et par dager etter at han scoret selvmål i Champions League-oppgjøret mot Chelsea.

Inne på kontoret til daværende Liverpool-manager Rafa Benitez, ble Riise fortalt at han ikke lenger ville bli satset på av klubben.

- Jeg tror ikke selvmålet hadde noe med Rafas avgjørelse å gjøre. Men det gikk likevel inn på meg. Jeg gråt da jeg kom hjem og orket ikke å snakke med noen på mange dager. Jeg skuffet alle mine lagkamerater, og ikke minst, jeg skuffet fansen.

Nordmannen scoret 21 mål på 234 kamper i løpet av sin Liverpool-karriere.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere