RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg dro til Qatar for å snakke med PSG

VAR I MØTE MED PSG: José Mourinho forteller at han møtte PSG-ledelsen i Qatar.
VAR I MØTE MED PSG: José Mourinho forteller at han møtte PSG-ledelsen i Qatar. Foto: Michel Euler (Ap)
Sist oppdatert:
José Mourinho letter på sløret før tirsdagens møte med franskmennene.

Både i 2011 og i 2013 forsøkte Paris Saint-Germain å lokke José Mourinho til den franske hovedstaden.

Før laget hans skal i aksjon mot nettopp PSG i Champions League, forteller Chelsea-manageren at han var i samtaler med den franske klubben, men at det stoppet der.

- Jeg kjenner PSG-prosjektet godt. Jeg kjenner det fordi da de startet prosjektet med presidenten og Leonardo, var det jeg som skulle bli trener, fortalte Morinho på mandagens pressekonferanse.

- Møtte dem i Qatar
Den tidligere Real Madrid-treneren satte seg til og med på et fly til Qatar for å møte representanter for den franske klubben.

- Jeg møtte dem i Qatar, så jeg kjenner prosjektet godt. Planen deres var å begynne med å dominere i Frankrike, deretter i Europa. Domineringen i Frankrike er der. De er mestere, sa Mourinho.

- De vil dominere i Europa også, og for å være ærlig, ser du på Paris i de to siste Champions League-sesongene, har de tapt knepent mot Barcelona og mot Chelsesa. De vet og føler at de er der, og de er det. Paris er et stort lag, med store ambisjoner.

Fabregas tvilsom
Portugiseren innrømmer at han var fristet av tilbudet fra den frankse hovedstadsklubben, men sier han følte han hadde en jobb å gjøre i Real Madrid.

- Jeg var i Real Madrid på den tiden og hadde en ambisjon om å bli mester i Spania, England og Italia. Det var en stor utfordring for meg og vanskelig å gjennomføre mot det beste laget i Europa det siste tiåret - Barcelona. Det var ikke riktig tidspunkt for meg å dra på.

Tirsdag må Mourinho muligens klare seg uten Cesc Fabregas, som sliter med forkjølelse. PSG har enda flere på sin fraværsliste.

Avspark i kampen mellom Paris Saint-Germain og Chelsea er klokken 20.45. Du kan følge kampen i vårt livesystem.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere