- Jeg elsker Manchester, og man vet aldri

TAKKNEMLIG: Cristiano Ronaldo har ikke glemt «oppdragelsen» han fikk i England.

TAKKNEMLIG: Cristiano Ronaldo har ikke glemt «oppdragelsen» han fikk i England. Foto: Ronald Martinez (Afp / NTB scanpix)

Cristiano Ronaldo vil ikke utelukke United-retur.

02.08.14 16:58

Karrieren til Cristiano Ronaldo (29) skjøt ytterligere fart da han fikk viljen sin og gjennomførte drømmeovergangen til Real Madrid fra Manchester United i 2009.

I fjor sommer ble den portugisiske stjernen koblet til en retur til Old Trafford, men endte opp med å forlenge kontrakten med de hvitkledte fra Madrid.

Før de to klubbene møtes til oppvisningskamp i Michigan lørdag, fikk superstjernen spørsmål om han kan se for seg å komme tilbake til Manchester United i framtida.

Og Ronaldo legger ikke skjul på at han har mye å takke gamleklubben for.

- Selvfølgelig. Det var en av favorittklubbene mine, Manchester. Alle vet at hver gang jeg snakker om Real Madrid, så bør jeg også snakke om Manchester United. Jeg liker meg der, sier han ifølge Manchester Evening News.

- Som en gud
- Da jeg var 18 år vant jeg alt der. Folk behandler meg som en gud der. Jeg setter pris på det, og ingen vet hva framtida bringer, påpeker Real Madrid-stjernen.

For to år siden ga Ronaldo uttrykk for at han var trist over situasjonen i sin nåværende klubb. Det ga grobunn for spekulasjoner om at han kunne vende tilbake til Manchester United.

Dette ble det ikke noe av, og i mai vant Real Madrid like godt sitt første Champions League-trofé på tolv år.

Likevel påpeker målmaskinen at han aldri har glemt den gode behandligen han fikk i Manchester United.

- Jeg har fortsatt kontakt med noen av spillerne der. Jeg fikk et godt forhold til alle sammen, ikke bare spillerne, men alle i støtteapparatet rundt var også som en andre familie. Jeg glemmer ikke det.

- Jeg elsker Manchester. Om jeg kommer tilbake vet ikke jeg, og det vet ikke dere. Man vet aldri i fotball.

Tror på manageren
Cristiano Ronaldo tilføyer at han tror Manchester United kommer til å gjøre det betraktelig bedre i den kommende sesongen enn da forrige Premier League-sesong endte med miserabel sjuendeplass.

Mye av årsaken til 29-åringens optimisme heter Louis van Gaal.

- Jeg tror han er en fantastisk trener. Han viste det med Nederland. Laget spiller utrolig bra fotball, og jeg håper at Manchester United kommer tilbake slik folk kjenner dem.

Ronaldo er for øvrig ikke spilleklar til møtet med gamleklubben.

- Vi følger vår plan med Cristiano. Han trener her i USA og vil fortsette med det når vi kommer til Spania. Vi sikter mot å bruke ham i den spanske supercupen, sier Real Madrid-trener Carlo Ancelotti ifølge NTB.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.