RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg er sulten på trofeer som aldri før

FORTSATT SULTEN: Til tross for en skuffende sesong, er Liverpool-manager Brendan Rodgers tydelig på at han fortsatt er sulten på suksess med klubben.
FORTSATT SULTEN: Til tross for en skuffende sesong, er Liverpool-manager Brendan Rodgers tydelig på at han fortsatt er sulten på suksess med klubben. Foto: John Powell (Getty Images)
Brendan Rodgers tror fortsatt han er mannen til å sikre Liverpool klubbens 19. ligatrofe.

Liverpool-manager Brendan Rodgers har ikke lagt skjul på at det ser ut til å ende med en skuffende sesong for Merseyside-klubben utenfor topp fire i Premier League. 

De rødkledde har ikke klart å leve opp til forventningene, men nord-iren
virker svært lysten på å slå kraftig tilbake.

- Jeg er sulten som aldri før. Jeg har ambisjoner om å vinne, og det finnes ingen andre steder hvor det hadde vært større å vinne enn her. Jeg er fortsatt motivert, sier Rodgers til The Guardian.

Tirsdag er det 25 år siden Liverpool sist vant et seriemesterskap, og for øyeblikket tyder mye på at fansen må vente flere år til før de kan juble noe lignende igjen.

Rodgers virker imidlertid å ha klokketro på å sørge for at Liverpool snart kan løfte deres 19. ligatrofe.

- Da jeg kom hit, var det en lang vei å gå. Klubben var åttende i ligaen, og man ville aldri ha snakket om det. Men jeg tror skuffelsen over at vi ikke har klart å utfordre om gullet i år, viser hvordan klubben har beveget seg i riktig retning. Jeg har absolutt ingen tvil om at det vil skje, sier Rodgers.

- Det er vanskelig når man sammenligner resursene med Chelsea og Manchester City, men man kan ikke akseptere det. Vi må fortsette å finne måter på å utvikle spillere og kjempe oss inn blant de beste. Jeg er sulten på å få til det, og jeg skal ikke hvile før vi gjør det, sier nord-iren.

Tirsdag spiller Liverpool borte mot Hull i Premier League.
Kampen kan du følge i vår livesystem fra klokken 20.45.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere