- Jeg har tro på Emmanuel Adebayor

IKKE BEKYMRET: Emmanuel Adebayors skuffende start på sesongen, ser ikke ut til å bekymre Tottenham-manager Mauricio Pochettino.

IKKE BEKYMRET: Emmanuel Adebayors skuffende start på sesongen, ser ikke ut til å bekymre Tottenham-manager Mauricio Pochettino. Foto: Rex/ben Queenborough/bpi (All Over Press)

Ett mål på seks seriekamper bekymrer ikke Spurs-sjefen.

Emmanuel Adebayor har hatt en skuffende start på årets Premier League-sesong med kun én scoring på de seks første kampene.

Det har vært store forventninger til togoleseren denne sesongen etter at han imponerte stort i siste halvdel av fjorårssesongen under daværende manager Tim Sherwood.

Men med Mauricio Pochettino som sjef, har det kun blitt med det ene målet mot Queens Park Rangers denne sesongen.

Ikke bekymret
Det ser imidlertid ikke ut til å bekymre Tottenhams nye manager.

- Jeg har tro på Emmanuel Adebayor. Vi vet at spisser alltid kan ha perioder hvor de sliter med å score, men han har lagt ned en solid innsats for laget. Jeg er fornøyd med hvordan han har prestert, sier Pochettino ifølge The Telegraph.

- Det er sant at han vet at han må score mål. En spiss lever av å score, men jeg har tro på ham, og er ikke bekymret, forklarer argentineren.

Torsdag spiller Tottenham mot Besiktas i Europa League. Da er det ventet at Roberto Soldado vil valgt til fordel for Adebayor på topp.

Spanjolen har til gode å slå til for Spurs etter at han kom fra Valencia i fjor sommer.

- Sterk tropp
Pochettino hevder likevel å være fornøyd med sine spissalternativer.

- Jeg mener at vi har en sterk tropp. Roberto Soldado og Harry Kane spiller i samme rolle som Adebayor og har alle en fremtid i Tottenham. Jeg velger spillerne ut ifra kampene vi spiller, men har tro på alle sammen, forklarer Spurs-mangeren.

Belgiske Nacer Chadli er noe overraskende Tottenhams toppscorer så langt denne sesongen med fire mål på fem kamper.

Han må imidlertid finne seg i å være langt bak Chelseas Diego Costa, som har herjet med sine åtte mål.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.