- Jeg klarer bare ikke forstå det

SKEPTISK: Gary Neville forstår lite av prisen Manchester United fikk for Danny Welbeck.

SKEPTISK: Gary Neville forstår lite av prisen Manchester United fikk for Danny Welbeck. Foto: Imago/sportimage

Gary Neville lite imponert over tidligere arbeidsgiver.

10.09.14 23:01

På overgangsvinduets siste dag ble England-spiss Danny Welbeck solgt fra Manchester United til Arsenal for 16 millioner pund.

Det forstår tidligere United-back Gary Neville svært lite av.

Til talkSPORT forteller Neville at han ikke har latt seg imponere av summen United til slutt fikk for 23-åringen, som scoret to mål for England mot Sveits mandag kveld.

- Jeg klarer bare ikke forstå det. Med tanke på alle summene jeg har sett i sommer tenker jeg «hvordan kan det bare være snakk om 16 millioner pund»?

- Røverkjøp
Neville mener Arsenal-manager Arsene Wenger har gjort et røverkjøp.

- Det har blitt kjøpt venstrebacker og høyrebacker for 15 millioner pund, men hvordan fikk de ham for 16 millioner?, undrer Neville.

- Jeg klarer bare ikke å få det til å stemme. Det er merkelig. Det er en spiss som faktisk hjelper en motstander som vil kjempe mot United om tredje- eller fjerdeplassen. Jeg sliter med å forstå logikken, sier Neville.

Hentet Falcao
Manchester United har fått en vanskelig start på sesongen. Etter tre kamper står laget fortsatt uten seier.

I sommer har laget imidlertid hentet inn en rekke forsterkninger. Radamel Falcao og Angel Di Maria er bare noen av spillerne klubben håper vil heve laget.

I neste seriekamp er det Queens Park Rangers som er motstander på Old Trafford. Kampen spilles førstkommende søndag klokken 17.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.