RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg klarte ikke å gå på en uke

- KUNNE IKKE BEVEGE MEG: Emmanuel Adebayor snakker ut etter malaria-sykdommen.
- KUNNE IKKE BEVEGE MEG: Emmanuel Adebayor snakker ut etter malaria-sykdommen. Foto: Ben Stansall
Sist oppdatert:
Emmanuel Adebayor nærmer seg likevel treningscomeback.

Emmanuel Adebayor har hatt en tøff sommer. Den storvokste Tottenham-angriperen reiste hjem til Togo etter at fjorårssesongen var over, for å feriere i hjemlandet.

Det var da måljegeren ble syk og sengeliggende. Det ble fort klart at det var snakk om malaria, og nå snakker togoleseren ut om sykdommen.

- Den ene uka kunne jeg ikke gjøre noe som helst. Jeg gikk ned én kilo, som ikke er så mye, men jeg var veldig svak i en uke. Jeg kunne verken gå eller bevege meg, sier Adebayor ifølge Daily Mail.

- Ikke bekymret
Adebayor er nå tilbake i London, og selv om han var særdeles svak under sykdommen, fryktet han verken for livet eller fotballkarrieren.

- Jeg var ikke så bekymret. Jeg har var vært vitne til utallige tilfeller av malaria, siden jeg vokste opp i Togo.

- Jeg visste at det ville ta flere dager før sykdommen fikk meg helt på bunn. Jeg visste også at det ville kreve hardt arbeid for å kroppen på rett kjøl igjen. Men jeg er frisk igjen nå og klar for å spille fotball. Det er det viktigste, fortsetter Adebayor.

Ny manager
Den tidligere Arsenal- og City-spissen går en uviss fremtid i møte. Han nøt stor tillit under Tim Sherwoods ledelse forrige sesong, men det er ikke dermed sagt at nytilsatte Mauricio Pochettino vil satse på ham.

Adebayor er kjent for å være vanskelig å ha med å gjøre, og det blir spennende å se hva han kan utrette under den nye manageren.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere