RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg spurtslo Walcott igjen

SPURTDUELL: Hector Bellerin (t.v) og Theo Walcott er blant Premier Leagues raskeste spillere. Førstenevnte hevder å være raskest. FOTO: NTB scanpix
SPURTDUELL: Hector Bellerin (t.v) og Theo Walcott er blant Premier Leagues raskeste spillere. Førstenevnte hevder å være raskest. FOTO: NTB scanpix
Men Hector Bellerin husker ikke tiden han skal ha slått Theo Walcott med.

At Theo Walcott er kjapp er alle enige om. Om du sier at han er Premier Leagues kjappeste vil nok de fleste også kunne si seg halvveis enige i det.

Men det er en annen i Arsenal som er kjappere enn Walcott ifølge ESPN.

Hector Bellerin skal ha klubberekorden på 40 meter med 4.42 sekunder.

For å sette det i perspektiv: Usain Bolt ble klokket inn på 4,64 sekunder på 40 meter da han satte verdensrekord på 100 meter under VM i 2009.

Det skal sies at Bolt startet fra blokkene, mens Bellerin skal trolig ha kommet i fart inn i de målte 40 meterne.

Theo Walcott tok klubbrekorden i Arsenal på 40-meter fra Thierry Henry og har beholdt den helt til Bellerin tok over.

I april gikk den britiske sprinteren Richard Kilty ut på Twitter og mente Bellerin aldri i verden kunne ha løpt 40 meter på 4,42 sekunder.


Kilty gikk faktisk til det stadiet at han ville bruke 30.000 pund av egen lomme for å få arrangert en duell mellom Walcott og Bellerin, slik han kunne bevise at media tok feil av tidene.


Duellen fant aldri sted, men nå hevder Bellerin at han skal ha spurtslått Walcott igjen, men denne gangen husker han ikke tiden ...

- Alle forteller meg forskjellige tider, men jeg vet jeg slo Theo (Walcott) med et hundredels sekund etter at han slo Thierry (Henry). Det var jevnt forrige sesong, men i år spurtslo jeg han igjen, og denne gangen med mer, men det vil han Theo aldri gå med på, skal Bellerin ha sagt.

Arsenal har ikke fått en like eksplosiv start på sesongen, og ligger på 9. plass etter tre runder med èn seier, èn uavgjort og ett tap.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere