RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
NÆRMER SEG FORM? Mario Balotelli.
NÆRMER SEG FORM? Mario Balotelli. Foto: Justin Tallis (Afp)

- Jeg tror Balotelli har innsett alvoret

Brendan Rodgers roser den italienske spissen.

Mario Balotelli fulgte opp matchvinnerscoringen mot Tottenham med mer godt spill da Liverpool snudde mot Crystal Palace i FA-cupen. Manager Brendan Rodgers ser lyst på spissens framtid i klubben.

Balotellis bidrag i de siste par kampene har kanskje ikke overbevist alle om at han har en framtid i klubben, men det er i det minste positive tegn fra en spiller som ofte har en aura av negativitet rundt seg på banen.

Dårlig kroppsspråk, manglende innsats og en egen evne til å være på feil sted til feil tid hadde preget italienerens Liverpool-karriere fram til han scoret mot Tottenham.

Mot Crystal Palace viste han til og med fram noe så sjeldent som et smil på banen.

- Han har jobbet hardt på trening og jeg tror han har innsett alvoret. Jeg måler spillere på trening hver dag, uansett hvor gode de er. De må alltid vise innsats, sa Rodgers etter lørdagens 2-1-seier i FA-cupen mot Crystal Palace.

For kort tid siden virket det som om Balotellis framtid i klubben hang i en tynn tråd. Rodgers sa han ikke klarte å tilpasse seg systemet, og klaget spesielt på hans manglende evne til å legge inn press.

- Det har vært vanskelig for ham, for han har måttet være del av en spillestil han kanskje har vært uvant med. Er det én ting han har, er det ferdigheter. Mange ferdigheter. I de siste par kampene har han vært effektiv etter å ha kommet inn fra benken, sa Rodgers.

Liverpool har nå snudd de to siste FA-cupkampene til seier, og er blant de store favorittene til å vinne turneringen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

Våre bloggere