*Nettavisen* Sport.

- Jeg våknet opp med en kniv rettet mot halsen

BLE TRUET: Emmanuel Adebayor hevder han våknet opp av at broren rettet en kniv mot halsen hans. Foto: Nick Potts (Pa Photos / NTB scanpix)

Emmanuel Adebayor fortsetter å lange ut mot familiemedlemmene.

20.05.15 14:19

For kort tid tilbake publiserte Emmanuel Adebayor et innlegg på sin Facebook-side hvor han gikk til angrep på egen familie.

Tottenham-spissen mente familiemedlemmene hadde snyltet på ham og lurt ham trill rundt i mange år, og at de hadde lurt store millionbeløp til seg.

Krangelen fortsatte med at søsteren gikk ut og sa at Adebayor var en stor løgner og at alt han sa var direkte feil.

Forlangte penger
Nå har spissen nok en gang tatt til tastaturet og skrevet et nytt, utrolig langt innlegg på sin Facebook-side.

Nå mener han at hans bror, Kola, har trakassert ham opp gjennom mange år, og at han kun tok kontakt for å få penger.

- Da jeg skrev under for franske Metz i 2001 begynte min bror å kontakte meg hver gang han skulle betale regninger. Av og til sa han at hans sønn var syk, skriver Adebayor.

- Da jeg var i Monaco, kom han og min avdøde bror, Peter, for å hilse på meg. Da jeg kom tilbake fra trening hadde vi en diskusjon etter at de sa de ønsket å starte bilforretning. Det koster selvsagt masse penger, og jeg sa jeg kunne hjelpe dem da jeg fikk neste lønning.

Han forteller videre om en dag en kamerat var innom på besøk, hvor Adebayor tilbød kameraten 500 Euro. Det la broren merke til, og han lurte på hvorfor ikke han også fikk pengene han trengte med en gang.

Adebayor skriver at grunnen til det var fordi han ikke hadde så store pengesummer med seg til leiligheten.

Skremmende hendelse
En annen hendelse som sjokkerte Adebayor, var da hans brødre truet ham med kniv.

- En dag etter trening var jeg veldig sliten og bestemte meg for å sove litt. Jeg våknet opp av at jeg hadde en kniv rettet mot halsen. De skrek og hevdet at jeg kastet bort tiden deres.

- Peter var helt gal og Kola støttet ham. Jeg spurte dem om dette var eneste måten å løse dette på? Hvis ja, drep meg og ta alle pengene mine. Først på dette tidspunktet senket han kniven, skriver Adebayor.

Han skriver videre at han klarte å komme seg ut av huset og ringte sin mor. Hun sa at han måtte kontakte politiet, noe Adebayor gjorde, ettersom dette var eneste muligheten han så for å komme inn i huset igjen.

Politiet kom, og brødrene roet seg ned, skriver han videre.

- Blod er tjukkere enn vann, så jeg lot det gå, skriver han.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.