RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg vet at Mourinho ville gjort meg til en bedre spiller

SKRYTER AV MOURINHO: Steven Gerrard bruker mye tid på å snakke varmt om Chelsea-manager Jose Mourinho i et intervju med Rio Ferdinand.
SKRYTER AV MOURINHO: Steven Gerrard bruker mye tid på å snakke varmt om Chelsea-manager Jose Mourinho i et intervju med Rio Ferdinand. Foto: Dave Thompson (Getty Images)
Sist oppdatert:
Men Steven Gerrard angrer ikke på at han ble værende i Liverpool.

- Jeg elsker manageren og jeg elsker mannen.

Det sier tidligere Liverpool-kaptein Steven Gerrard om Chelsea-manager Jose Mourinho. 

Chelsea-manager Jose Mourinho ønsket å hente Steven Gerrard til Chelsea i hans første periode i London-klubben.

I et lengre «spørsmål og svar-intervju» med tidligere Manchester United-stopper Rio Ferdinand på TV-kanalen BT Sport, snakker Gerrard blant annet om muligheten han hadde til å gå til Chelsea på 2000-tallet.

- Jeg angrer på at jeg fikk spille for mannen og treneren fordi jeg vet at han ville ha gjort meg til en bedre spiller, forklarer Gerrard. 

Glad han ble værende
Likevel er han tydelig på at han ikke angrer for at han ble værende på Anfield da han fikk tilbud fra Chelsea.

- Jeg angrer ikke på det i det hele tatt. Jeg er fornøyd med avgjørelsen jeg tok.

- Jeg underpresterte nok til tiden under mine år i Liverpool, men for meg er det ikke bare trofeer som gjelder. Det handler også om minner, kjærlighet og hva de minnene betyr. Å vinne fire-fem trofeer med Liverpool betyr langt mer enn å vinne ti-ellevere trofeer med Chelsea, forklarer Gerrard.

- Tenker på det hver dag
Den tidligere Liverpool-kaptein for blant annet også spørsmål om det berømte fallet i tittelkampen mot Chelsea i 2014.

Liverpool var for alvor med i kampen om ligagullet etter å ha slått Manchester City, men det hele skulle rase sammen da Steven Gerrard skled på egen banehalvdel og Chelsea-spiss Demba Ba utnyttet feilen og scoret for de blåkledde.

- Fallet mitt skjedde på et uheldig tidspunkt, det var vanskelig for meg personlig. Det går ikke en dag uten at jeg ikke tenker på hva som kunne ha skjedd hvis jeg ikke hadde falt. Ville ting ha endt annerledes? undrer Gerrard. 

Undervurderte Mourinho
35-åringen mener også at Merseyside-klubben undervurderte Chelsea i den viktige kampen.

- Dette er ikke Brendan Rodgers skyld, men vi gikk på en måte inn i kampen med feil taktikk. Vi hørte at Chelsea skulle foreta seg noen endringer i laget og vi hadde selvtilliten til å ta dem med storm, men vi undervurderte Mourinho, forklarer Liverpool-legenden.

- Mourinho ødela kampen for oss. Han gjorde at Chelsea ble veldig vanskelig å slå. Han sa vel også selv at han kom for å ødelegge festen, sier Gerrard.

Dermed ble det ikke noe seriegull for Steven Gerrard under hans tid i Liverpool. Denne sesongen ble en stor skuffelse for Liverpool-fansen etter at laget endte på en 6. plass i Gerrards siste sesong på Anfield.

Nå fortsetter engelskmannen karrieren i den amerikanske ligaen.

Her kan du lese resten av intervjuet til Rio Ferdinand med Steven Gerrard.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere