RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
- NY MANAGER KLAR FOR LEEDS: Ifølge Sky Sports er Leeds i ferd med å ansette ukjente David Hockaday som sin nye manager.
- NY MANAGER KLAR FOR LEEDS: Ifølge Sky Sports er Leeds i ferd med å ansette ukjente David Hockaday som sin nye manager. Foto: Lynne Cameron

- Leeds ansetter tidligere «amatør-manager»

Sist oppdatert:
Har aldri trent en klubb i det engelske ligasystemet.

Ifølge Sky Sports er Leeds i ferd med å ansette ny manager. Klubben har stått uten manager siden Brian McDermott forlot klubben etter forrige sesong.

Og det er ikke akkurat en erfaren manager som, ifølge Sky Sports, skal overta roret.

Forest Green
Leeds skal nemlig ha blitt enige med 56 år gamle David Hockada.

Aldri hørt om ham? Slapp av, det har ikke vi heller.

Hockadays managerkarriere strekker seg til fire år i Forest Green Rovers. En klubb som holder til på det øverste nivået i amatørsystemet i engelsk fotball.

I tillegg må det nevnes at han har vært arbeidsledig siden i fjor, da han og klubben ble enige om å skille lag, ifølge Wikipedia.

Det må beskrives om nok et merkverdig øyeblikk i Leeds' moderne historie.

Stoke-fortid
Hockaday har imidlertid en fortid som spiller i klubber som Blackpool, Hull og Stoke. Men det var mens disse klubbene befant seg på nivå to eller lavere.

Så det er vel trygt å anta at det ikke er mange av alle de norske Leeds-supporterne som har kunnskap om mannen, som etter alle solemerker tar over klubben i deres hjerter.

Omdiskutert eier
Det er vel heller ingen stor overraskelse at det foretas spesielle valg, når denne mannen er eier av den ærverdige klubben fra Yorkshire.

Massimo Cellino er kjent for å være særdeles kontroversiell, og er kanskje ikke rett mann i en klubb som har vært preget av lite stabilitet siden starten av årtusenet.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere