RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
GOD NOK? Simon Mignolet kritiseres av ekspertene.
GOD NOK? Simon Mignolet kritiseres av ekspertene. Foto: Jon Buckle (Pa Photos)

- Liverpool bør vurdere en ny keeper

Jame Carragher er ikke imponert over Simon Mignolet.

Simon Mignolet kom fra Sunderland til Liverpool for ni millioner pund sommeren 2013, bare måneder etter Jamie Carragher bestemte seg for å avslutte sin Liverpool-karriere.

Klubblegenden Carragher sier nå rett ut at han er usikker på om Mignolet holder det nivået Liverpool-fansen håper.

KLAR TALE: Jamie Carragher mener Liverpool bør vurdere en ny keeper hvis ikke Simon Mignolet blir bedre.

Kritisk
I helgens Merseyside-derby fikk Phil Jagielka drømmetreff og sikret Everton et poeng på overtid. Carragher spør seg om Mignolet kunne reddet skuddet.

- Jeg tenker at de beste keeperne, som vinner store trofeer, gjør store redninger i store øyeblikk. Det var ingen stor tabbe, men kan han gjøre det bedre? sa Carragher under Monday Night Football på Sky Sports.

Den tidligere midtstopperen vet ikke lenger om Mignolet er mannen som kan redde nok poeng til å stå igjen som en avgjørende faktor ved sesongslutt.

- Alle snakker om at Steven Gerrard falt og kostet Liverpool-seriegullet mot Chelsea, men Demba Ba måtte fortsatt score. Du ser på keeperen din og tenker "kom igjen! Vinn serien for oss, gjør den redningen som definerer sesongen vår".

- Mot Manchester City tapte Liverpool 2-1. Hadde han reddet avslutningen til Negredo, er det to poeng bort fra City og ett ekstra til Liverpool.

Vicor Valdes?
Carragher ser keepere som fungerer som matchvinnere i andre klubber og tenker nå at Liverpool bør vurdere hvor bra Mignolet egentlig har vært.

- Fram til nå har han ikke gjort de store redningene i sin Liverpool-karriere. Fortsetter det slik, kan jeg se Liverpool se seg om etter en ny keeper. Det er snakk om Victor Valdes fordi han er gratis, men han må bli bedre.

36-åringen fikk støtte av Gary Neville, som også mente Mignolet burde reddet skuddet fra Jagielka. 


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere