RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Liverpool byr på Rickie Lambert

LIVERPOOL? Liverpool-fan Rickie Lambert kan være på vei fra Southampton til favorittklubben, melder Sky Sports.
LIVERPOOL? Liverpool-fan Rickie Lambert kan være på vei fra Southampton til favorittklubben, melder Sky Sports. Foto: Empics Sport (Pa Photos)
Sist oppdatert:
Budet skal være på i overkant av fire millioner pund.

Liverpool skal ha lagt inn et bud verdt fire millioner pund, pluss mulige tillegg for Southampton-spissen Rickie Lambert, melder Liverpool Echo.

32-åringen har lenge vært koblet til klubben han spilte for i ungdomstiden, men foreløpig vil verken Liverpool eller Southampton kommentere budet.

Torsdag kveld kan engelske bookmakere fortelle at det har kommet inn svært mange spill på en Lambert-overgang til Liverpool. Hos Sky Bet er det ikke lenger mulig å sette penger på at 32-åringen flytter fra Southampton til Liverpool.

Storscoreren har aldri lagt skjul på at han er en stor fan av nettopp Liverpool og en retur til Anfield må kunne beskrives som en drømmeovergang for spissen.

Lambert, som scoret 13 mål i Premier League denne sesongen, er for tiden i forberedelser til Brasil-VM, hvor han får konkurranse av Wayne Rooney, Daniel Sturridge og Danny Welbeck om en plass på topp.

Fredag spiller det engelske landslaget treningskamp mot Peru på Wembley. Der vil mange Liverpool-øyne være rettet mot mannen som forlot klubben som 15-åring.

Lambert, som var med Southampton fra League One til Premier League, har scoret 117 mål på 235 kamper for laget fra Sør-England.

Se Sky Sports overgangssending om Liverpools bud på Rickie Lambert her (ekstern Facebook-lenke)
Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere