RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
TRO PÅ SEG SELV: Brendan Rodgers mener han er rett mann til å lede Liverpool.
TRO PÅ SEG SELV: Brendan Rodgers mener han er rett mann til å lede Liverpool. Foto: Adam Davy (Pa Photos)

- Liverpool er bedre under meg enn med Klopp

Sist oppdatert:
Liverpool-manager Brendan Rodgers mener han er «den beste mannen for jobben» i Liverpool.

Liverpool røk på søndag ut av FA-cupens semifinale mot Aston Villa. Laget skal også få jobbe hardt for å sikre seg en topp fire-plassering denne sesongen. Det har ført til at Liverpool-manager Brendan Rodgers sin fremtid har blitt spekulert den siste tiden.

Nå sier han at han er «den beste mannen for jobben» på Anfield, skriver Daily Mirror.

Bedre enn Klopp
Han nekter også for at Jurgen Klopp kan være på vei til å erstatte han som Liverpool-manager til sommeren, og sier han har et godt forhold til eierne.

Etter søndagens kamp ble manageren spurt om sin fremtid, og han har hvert fall ikke mistet selvtilliten. Han mener han kan få laget opp på et nytt nivå neste sesong.

- Det tror jeg. Jeg tror ikke det finnes noen som kunne gjort det bedre. Det er realiteten i det, sier Brendan Rodgers, ifølge Daily Mail.

- Tre måneder siden var jeg et taktisk geni og presterte på et godt nivå. Vi tapte noen kamper, noen viktige, og nå er jeg ikke god nok. Men det er fotball, og folk spekulerer, sier han.

Ikke bekymret
Han mener han ikke er overrasket at laget sliter og mest sannsynlig ikke får Champions League-plass denne sesongen.

- Eierne forstod at dette kom til å bli en prosess som tok tid, og ikke en gruppe med spillere som var ferdigutviklet og vant med å vinne. Jeg tok ikke over en maskin som var vant til å vinne de siste ti årene, sier Liverpool-manageren.

Med Jurgen Klopp arbeidsløs har mange linket han til Liverpool-jobben. Men Rodgers insisterer på at han ikke er bekymret over spekulasjonene.

- I en klubb som Liverpool vil det komme opp mange navn. I min tid har det vært mange som har blitt nevnt. Det er en del av det å lede en så stor klubb, sier han.

- Vi overpresterte
Liverpool endte på en andreplass forrige sesong, men har ikke greid å følge opp den prestasjonen i år. Nå forteller Rodgers at laget overpresterte forrige sesong.

- Det var mye penger som var brukt forrige sommer. Vi overpresterte forrige år, men det laget hadde en verdensklassespiss og en Daniel Sturridge i form.

Rodgers forteller at han ikke vet når Sturridge er tilbake fra skade, som gjør at han mest sannsynlig mister kampen til helgen mot West Bromwich.

Men Adam Lallana og Jordon Ibe er tilbake for de røde fra Merseyside.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere