*Nettavisen* Sport.

- Liverpool er en større klubb enn Manchester City

ET STEG NED: En overgang fra Liverpool til Manchester City vil være et steg ned på karrierestigen for Raheem Sterling, mener manager Brendan Rodgers. Foto: Lee Smith (Reuters)

- Du tar feil hvis du sier noe annet.

19.04.15 13:02

Liverpool-spiller Raheem Sterling er koblet til en rekke klubber etter at kontraktsforhandlinene med klubben stoppet opp.

En av klubbene som snuser på 20-åringen er Manchester City.

Skulle Sterling velge å gå dit vil det være et steg ned for landslagsspilleren, mener Liverpool-manager Brendan Rodgers.

Han hevder at Liverpool er en mye større klubb enn City.

- Jeg vil ikke si at Liverpool er et sted der man kun skal utvikle seg for så å gå videre til større klubber. Hvis du sier at Manchester City er en større klubb enn Liverpool, tar du feil, sier Rodgers ifølge Daily Mirror.

- Akkurat nå er Manchester City et flott prosjekt. Det er en fantastisk klubb, som jeg også så for noen år tilbake da jeg pratet med dem. Jeg har stor respekt for den jobben de gjør der. De prøver å bygge klubben på riktig måte, sier han, og fortsetter:

- Men akkurat nå kan du ikke sammenligne dem med oss. Du har Liverpool og Manchester United som de to største klubbene i landet. Resten kjemper om å være det i 20 års perioden som kommer.

Søndag kan Liverpool ta seg til en ny FA-cupfinale. Klokken 16.00 møter de Aston Villa i semifinalen på Wembley Stadium.

LES OGSÅ: Gerrard vil avslutte med trofé

Manchester City møter på sin side West Ham hjemme på Ethiad Stadium til seriekamp i Premier League kl. 14.30.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.