*Nettavisen* Sport.

- Liverpool forsøkte å kjøpe meg

STJERNE: Xherdan Shaqiri er den største stjerna på det sveitsiske landslaget. Foto: Rodrigo Arangua (Afp)

Xherdan Shaqiri forteller at Bayern München ønsket å satse videre på ham.

Xherdan Shaqiri var en av spillerne bookmakerne stadig nevnte i forbindelse med en overgang til Premier League og Liverpool i sommer.

Nå letter sveitseren på sløret, og innrømmer at Merseyside-klubben kom med bud på ham, men at Bayern München nektet å selge.

- De la inn bud på meg før VM, men Bayern satt ned foten, og sa at de ikke ville selge meg, sier han, ifølge Telegraph.

Kan forlenge
Shaqiri har slitt med å spille seg inn på et meget sterkt Bayern München-lag etter overgangen fra Basel i 2012, men er nå blitt lovet å bli satset mer på.

Han har startet én, og kommet inn i den andre av de to Bundesliga-kampene den regjerende tyske mesteren har spilt denne sesongen.

Sveitseren sier at han nå er innstilt på å bli i München lenge.

- Jeg har kontrakt med klubben til 2016, og kommer muligens til å forlenge den. Den avgjørelsen vil jeg ta i vinter.

Møter England
Mandag skal Shaqiri spille landskamp for Sveits, da England kommer på besøk for å spille den første EM-kvalifiseringskampen i gruppe E.

De to nasjonene er ansett som favoritter i gruppen, og vil begge forsøke å få en så god start som mulig på kvalifiseringen.

- England vil komme over til Sveits for å prøve å vinne, men vi vil spille vårt spill og gå for seieren selv også. Vi er veldig fornøyde med laget vårt, og vet hva som behøves for å vinne, forteller 22-åringen.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.