*Nettavisen* Sport.

- Manchester United ga meg et meget godt tilbud

Alexandre Pato sier han mottok et tilbud fra Manchester United i sommer. Foto: Nelson Almeida (Afp)

Alexandre Pato hevder den engelske storklubben forsøkte å hente ham i sommer.

Den brasilianske angriperen Alexandre Pato (26) ble koblet til flere Premier League-klubber i sommer, men skal vi tro 26-åringen var det Manchester United som var nærmest en overgang.

- Jeg skal ikke lyve. To timer før overgangsvinduet stengte hadde jeg et meget godt tilbud fra Manchester United, sier Pato, ifølge Daily Express.

- For sent

Brasilianeren som for øyeblikket lånes ut fra Corinthians til Sao Paulo hevder imidlertid at han mottok beskjeden om tilbudet for sent.

- Jeg ventet meg det, men fant faktisk ut av det etter at vinduet var stengt, forklarer Pato.

Spissjakt

Det er ingen hemmelighet at United var på spissjakt i sommer etter at Robin van Persie, Javier Hernandez og Radamel Falcao forlot klubben.

På slutten av overgangsvinduet sikret Louis van Gaal seg unggutten Anthony Martial fra Monaco, men hvis det Pato sier stemmer, prøvde de altså å hente ytterligere en angriper.

Det ble riktignok ingen avtale og Pato som også var koblet til Tottenham, Arsenal og Sunderland ble værende i Brasil.

Se siste episode av Tippemagasinet:

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=cC1b8VGi3QoVUEA1jESnKm2cFxY3OBKuTg2ryyT4DPCs_RYyqbGM9JQWnQ3hTIgH1MxG1qP5u2WZIIVvHI0NyDyiaOch07wk&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.