RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Manchester United vil kjøpe tilbake Ronaldo

ØNSKET AV UNITED: Manchester United skal være interessert i å kjøpe tilbake Cristiano Ronaldo fra Real Madrid.
ØNSKET AV UNITED: Manchester United skal være interessert i å kjøpe tilbake Cristiano Ronaldo fra Real Madrid. Foto: Gonzalo Arroyo Moreno (Getty Images)
Sist oppdatert:
Lokalavis hevder United vil hente portugiseren fra Real Madrid.

Manchester United vil forsøke å signere Cristiano Ronaldo i sommer, skriver lokalavisen Manchester Evening News torsdag kveld.

Den engelske storklubben håper å hente tilbake portugiseren som forlot de rødkledde for seks år siden til fordel for Real Madrid.

Den gangen ble Ronaldo verdens dyreste spiller da United solgte ham for 80 millioner pund. Nå skal klubben som solgte ham være klar for å sette ny overgangsrekord for å hente ham tilbake.

Det til tross for at klubben allerede har hentet spillere som Memphis Depay, Matteo Darmian, Morgan Schneiderlin og Bastian Schweinsteiger tidligere i sommer.

- Forsøkte i 2013
Ifølge avisen, skal United allerede da David Moyes var manager i klubben i 2013, ha sett på mulighetene for å hente Ronaldo tilbake.

Den gangen lykkes de i ikke, men nå spekuleres det i at 30-åringen ikke skal være fornøyd med ansettelsen av Rafael Benitez som manager for Real Madrid, noe som kan åpne for en overgang bort fra den spanske hovedstaden.

United-suksess
Ronaldo har gjennom hele sin tid som Real Madrid-spiller alltid snakket varmt om Manchester United.

Portugiseren ble hentet av United og sir Alex Ferguson i 2003 for 12 millioner pund fra Sporting Lisboa. I løpet av årene i Manchester, scoret portugiseren 118 mål på 292 kamper.

I tillegg vant han tre ligatitler, to ligacuper, Champions League og FA-cupen.

Så gjenstår det å se om han kan tenke seg å returnere til Premier League og Manchester, og ikke minst om Real Madrid er villig til å selge ham.

Spill Nettavisens PL-fantasy - http://fantasy.nettavisen.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere