RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Mange av spillerne har blitt fortalt at jeg skal dra

VANSKELIG: Tim Sherwood legger ikke skjul på at han er i en vanskelig situasjon.
VANSKELIG: Tim Sherwood legger ikke skjul på at han er i en vanskelig situasjon. Foto: Alastair Grant (Ap)
Sist oppdatert:
Tim Sherwood har det vanskelig i Tottenham.

Mye tyder på at Tim Sherwood ikke får fortsette som Tottenham-manager neste sesong.

London-klubben har helt siden Sherwood tok over jobben til Andre Villas-Boas i januar, blitt koblet til en rekke store trenernavn. Nylig innrømmet også Ajax-manager Frank de Boer at han har blitt kontaktet av Spurs i forbindelse med managerjobben i klubben. 

Tottenham har imidlertid nektet for å ha snakket med nederlenderen, men har heller ikke gått ut offentlig med lovnader om at Sherwood skal få fortsette.

Vanskelig
Spurs-manageren legger ikke skjul på at han er i en vanskelig situasjon. Engelskmannen mener usikkerheten rundt hans fremtid i klubben har ført til at enkelte spillere har mistet respekten for ham.

- Hvis man får inn en vikarlærer på skolen, så er det ikke alltid sånn at de blir behandlet med samme respekten som klasseforstanderen, sier Sherwood ifølge BBC.

- Sier jeg ikke skal fortsette
Sherwood kom med uttalelsen da han fredag ble konfrontert med Tottenham-spiller Sandros nylige uttalelser om at 45-åringen ikke får fortsette neste sesong.

- Mange av spillerne har kommet til meg og sagt at de har blitt fortalt at jeg ikke skal fortsette neste sesong, forteller Sherwood.

- Jeg vet ikke om styreformannen har snakket med Sandro, men det er helt klart at noen har fortalt ham det. Det er en veldig vanskelig situasjon, men jeg må bare fortsette å gjøre jobben min, sier 45-åringen.

Tottenham møter Aston Villa i sesongens siste kamp hjemme på White Hart Lane søndag. Det kan trolig også bli Tim Sherwoods siste kamp som Tottenham-manager.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere