RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Mkhitaryans fremtid i Manchester United er i fare etter krangel med Mourinho


USIKKER FREMTID: Henrikh Mkhitaryans fremtid i Manchester United er usikker etter en krangel med manager José Mourinho.
USIKKER FREMTID: Henrikh Mkhitaryans fremtid i Manchester United er usikker etter en krangel med manager José Mourinho. Foto: Martin Rickett (Pa Photos)
Har vært utelatt fra sju av de åtte siste kamptroppene.

Manchester United-spilleren Henrikh Mkhitaryan fremtid i klubben skal være usikker, etter at armenieren sies å ha falt i unåde hos manager José Mourinho.

Det skriver nettstedet ESPN på lørdag.

Nektet å legge seg flat

28-åringen har ikke startet en kamp for Manchester United siden bortetapet for Chelsea 5. november. I syv av de åtte påfølgende kampene har Mkhitaryan vært utelatt fra kamptroppen, og den eneste gangen han har vært sett på banen var som innbytter hjemme mot Brighton 25. november.

Kilder på Old Trafford bekrefter nå overfor ESPN at den tidligere Borussia Dortmund-spilleren har vekket José Mourinhos vrede, ved å være uenig med portugiserens analyse av Mkhitaryans innsats nettopp i Brighton-kampen.

Da laget gikk gjennom videoanalysen av kampen, skal Mourinho ha vært misfornøyd med Mkhitaryans defensive innsats og en feil armenieren gjorde. Det sa han klart og tydelig ifra om foran hele A-lagsgruppa.

Mkhitaryan nektet imidlertid å legge seg flat for manageren, og fortsatte å diskutere Mourinhos analyse i korridorene utenfor analyserommet på Carrington, Manchester Uniteds treningsfelt.

- Andre fortjener sjansen

På onsdag ble Mourinho spurt om hvorfor Mkhitaryan ikke har vært å finne i Manchester United-troppen den siste tiden. Da svarte portugiseren følgende:

- Jeg kan bare ha seks utespillere på benken, og jeg orøver å ha litt balanse. Jeg har hatt to forsvarere og Daley Blind, som kan spille i forskjellige posisjoner. Jeg har hatt Ashley Young til å dekke på vingen og på vingback, utbroderte manageren.

- Jeg har hatt Ander Herrera som midtbanespiller, Zlatan Ibrahimovic som spiss og Marcus Rashford som andrespiss og kantspiller. Og jeg har hatt Martial, Mata og Lingard på laget. Å ha med «Micki» betyr at jeg ikke kan ha plass til en av de andre, og for øyeblikket mener jeg at de andre fortjener sjansen.

Manchester United ligger på andreplass på Premier League-tabellen, elleve poeng bak suverene Manchester City. Søndag gjester de røde djevlene The Hawthorns for bortemøtet med West Bromwich.

Har du sett denne?

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere