RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Mourinho driter seg loddrett ut


NYTT TAP: Ting går ikke på skinner for Chelsea og Jose Mourinho.
NYTT TAP: Ting går ikke på skinner for Chelsea og Jose Mourinho. Foto: Getty Images
Sist oppdatert:
TV 2-ekspert er ikke nådig i kritikken av Jose Mourinho.

I etterkant av det ydmykende 3-1-tapet for Southampton på Stamford Bridge gikk Chelsea-manageren rett i forsvarsposisjon.

Under et TV 2-sendt intervju fortalte portugiseren blant annet at dommerne er redd for å la avgjørelser gå Chelseas vei, med klar henvisning til straffen han følte seg snytt for i den andre omgangen. Radamel Falcao gikk i bakken i en duell mot Southamptons sisteskanse, men dommer Robert Madley valgte å gi Chelsea-spissen gult kort for filming.

At Mourinho gikk hardt ut i intervjuet etter kampen og kritiserte dommeren får TV 2s fotballekspert Jesper Mathisen til å riste på hodet.

- Mourinho leverer enda dårligere enn spillerne sine ... Terningkast én i det intervjuet der. Håpløst, skriver Mathisen på Twitter.

- Før dette intervjuet finner sted må jo noen i Chelsea gi han beskjed om at det aldri var straffe? Nå driter han seg loddrett ut. Klovn, fortsetter han.

LES OGSÅ: Fotballekspert sjokkert over Chelsea

- Det ser ut til at Mourinho har tapt både kampen og seg selv, skriver Viasats fotballekspert Jan Åge Fjørtoft på Twitter.

Under intervjuet fortalte Mourinho også at han er sikker på at laget kommer blant topp fire på tabellen. Han var også klar på at han ikke vil løpe fra problemene, og at klubben må sparke ham for at han skal forsvinne.

- Hvis klubben vil sparke meg, må de gjøre det, for jeg rømmer ikke. Å vinne serien nå blir veldig vanskelig fordi avstanden er så stor, men jeg er sikker på at vi ender blant de fire beste. Dette er et avgjørende øyeblikk i klubbens historie, for sparker de meg, sparker de den beste manageren Chelsea har hatt. Da vil signalet være at manageren har skylden for resultatene. Dette er et øyeblikk der vi må stå sammen, forteller Mourinho til Sky Sports.

Her finner du en fersk episode av Tippemagasinet:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere