*Nettavisen* Sport.

- Nå er Mourinho rasende

SINT: José Mourinho trodde han var i en privat samtale da han blant annet uttalte at Chelsea ikke har noen målscorere og at han er usikker på hvor gammel Samuel Eto'o egentlig er. Filmen ble lagt ut på Canal Plus' sider, og det like Mourinho dårlig.

SINT: José Mourinho trodde han var i en privat samtale da han blant annet uttalte at Chelsea ikke har noen målscorere og at han er usikker på hvor gammel Samuel Eto'o egentlig er. Filmen ble lagt ut på Canal Plus' sider, og det like Mourinho dårlig. Foto: John Walton (Pa Photos)

Chelsea-manageren trodde han var i en privat samtale, men han ble filmet.

25.02.14 11:15

José Mourinho reagerer med sinne etter at han ble filmet i det han trodde var en privat samtale om Chelseas angrepsspillere.

Portugiserens uttalelser kom tidligere denne måneden, men ble først sluppet nå - i forkant av Chelseas møte med Galatasaray.

- Har ikke målscorere
Det er franske Canal Plus som har publisert opptaket som viser Mourinho, mens han snakker om Fernando Torres, Samuel Eto'o og Demba Ba.

- Problemet til Chelsea er at vi mangler en målscorer. Jeg har én i Eto'o, men han er 32 eller kanskje 35 år. Hvem vet? sier Mourinho, uten at han vet at han blir filmet.

Ifølge The Guardian benekter ikke Chelsea at Mourinho har kommet med uttalelsene, men mener at manageren opplevde det som en privat samtale.

Videre snakker Mourinho om Monaco-spissen Radamel Falcao og legger ikke skjul på at han gjerne kunne tenke seg colombianeren i stallen.

- Jeg har ikke Falcao, men Falcao har ikke noe lag. Hvem vil spille foran 3000 tilskuere? Hvis jeg skulle gått til Monaco, ville det vært på slutten av karrieren min.

Vil bygge laget rundt Hazard
En spiller som neppe blir forbannet over det Mourinho sa i det han regnet som en privat samtale, er Eden Hazard.

- Hazard er vår gutt. Vi vil ha ham her i ti år. Vi vil bygge laget rundt ham. Han har en spillestil som vi vil ha i laget vårt, sier Mourinho.

Spørsmålet er nok heller hvordan opptaket blir mottatt av Chelseas angrepsspillere, som er på plass i Istanbul før bortemøtet med Galatasaray.

Samuel Eto'os kontrakt går ut etter sesongslutt og er blitt koblet til flere klubber i USA. Det er også ventet at Demba Ba kommer til å forlate klubben etter sesongen.

José Mourinho har lenge hintet om at han ønsker å forsterke laget med nye angrepsspillere til sommeren.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.