RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Nå jakter «alle» storklubbene denne mannen


POPULÆR: Riyad Mahrez er blitt en publikumsyndling i Premier League denne sesongen.
POPULÆR: Riyad Mahrez er blitt en publikumsyndling i Premier League denne sesongen. Foto: Carl Recine (Reuters)
Riyad Mahrez har virkelig fått fart på karrieren denne sesongen.

Leicester City kan hovedsaklig takke to spillere for sin pangstart på årets Premier League-sesong. Laget hamrer inn mål på bestilling, og fremst i rekken av målscorere finner vi Jamie Vardy og Riyad Mahrez.

Sistnevnte har også imponert i andre deler av spillet enn bare foran mål, og blir nå jaktet av omtrent alle verdens storklubber. Fremst i køen av beundrere, står Manchester United, skriver Daily Mail. De får dog tøff konkurranse fra blant annet Barcelona og Paris Saint-Germain.

Neymar glapp
Som Nettavisen tidligere har skrevet, forsøkte Manchester United-manager Louis van Gaal seg med et sjokkbud på Barcelonas Neymar i overgangsvinduet i sommer. Budet ble avslått, og også forsøk på å hente Pedro og Saido Mané gikk i vasken for nederlenderen.

Skal vi tro Daily Mail, er det lite trolig med et nytt forsøk på Neymar i januar, men både Mané og Mahrez skal stå på radaren til van Gaal.

Manchester United sliter med å få ballen i mål denne sesonge, og det er ikke overraskende om det kommer inn en eller to offensive spillere i januar-vinduet.

PS: Riyad Mahrez er også en drøm å ha på Fantasy-laget digg. Sjekk han ut her.

Vardy har fått prislapp
Også Jamie Vardy kobles bort fra høytflyvende Leicester. Spissen, som har scoret hele elleve mål på elleve kamper for blåtrøyene denne sesongen, kobles med både Liverpool og Tottenham, skriver the Mirror.

Vardy skal ha en prislapp på 15 millioner pund, skriver avisen. Det er en enorm verdiøkning fra da Leicester hentet spilleren fra Fleetwood Town for én million pund i 2012.

Et eventuellt salg skal også klinge godt i Fleetwoods ører, ettersom klubben har sikret seg store prosenter av en overgang bort fra Leicester for Vardy.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere