RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
TRE STRAKE: Gareth Barry kommer til Manchester Uniteds hjemmebane med en pen rekke av gode opplevelser.
TRE STRAKE: Gareth Barry kommer til Manchester Uniteds hjemmebane med en pen rekke av gode opplevelser. Foto: Jon Buckle (Pa Photos / NTB scanpix)

- Old Trafford er ikke hva det var

Mener Everton ikke har noe å frykte borte mot Man. United.

Everton gjester Manchester United på Old Trafford i søndagens første Premier League-batalje.

På bortelaget finner vi en mann som har vunnet sine tre siste kamper på Uniteds hjemmebane.

Til forskjell fra tidlligere, reiser ikke Gareth Barry (33) til de røde djevelenes hjemmebane med frykt for hva som venter.

- Frykten er borte, ja. Det tok meg antakelig 12 eller 13 år å vinne en ligakamp der. Men jeg tror jeg har vunnet de tre siste gangene der. Det er hva jeg har opplevd, men det viser også at Old Trafford ikke er hva det en gang var, sier Barry ifølge The Telegraph.  

Ny filosofi

Everton-spilleren, med fortid i Manchester City og Aston Villa, påpeker likevel at blåtrøyene må ha respekt for søndagens motstander.

- De har massevis med talent i laget. På gode dager kan de mest sannsynlig slå alle, så det blir opp til oss å levere en god prestasjon, fortsetter Barry.

Veteranen er enig i at Everton har lagt om måten laget går til kamper mot storklubbene. At Roberto Martínez tok over managerjobben til David Moyes hos The Toffees har gjort sitt til disse endringene.

Forrige sesong vant Everton borte mot Manchester United for første gang siden 1992, da med Moyes som manager for United.

Med skotten som sin sjef spilte Everton ofte for å begrense skadene på bortebane. Med Martínez ved roret er inngangen til kampene en annen.

- Gode nok

- Manageren prøver å banke inn i hodene til spillerne at vi er gode nok, og at klubben er stor nok til å komme til steder som dette og få gode resultater. Nylig ble det sagt at vi ikke har vunnet på Anfield før vi skulle dit. En kjenner helt klart at presset blir større og at du får lyst til å bryte statistikken, sier Barry.

Evertons resultater så langt i ligaen har likevel vært skuffende. I likhet med Manchester United har Liverpool-laget slitt med poengfangsten.

Før søndagens kamp er mannskapet til Martínez bare på 17.-plass i Premier League med seks poeng på like mange kamper. United er nummer ti med åtte poeng.

Manchester United - Everton kan følges direkte i Nettavisens livsystem fra 13.00.  Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere