- Pedro angrer på Chelsea-overgangen

VIL TILBAKE? Pedro skal ha fortalt venner at han angrer på overgangen fra Barcelona til Chelsea.

VIL TILBAKE? Pedro skal ha fortalt venner at han angrer på overgangen fra Barcelona til Chelsea. Foto: Nigel French (Pa Photos / NTB scanpix)

Flere rapporter om spanjolens ønske om en retur til Barcelona.

29.10.15 07:34

Pedro har ikke slått til for Chelsea etter overgangen fra Barcelona i sommer.

Spanjolen fikk en pangstart i sin nye klubb, og scoret i debuten, men etter det har det vært tynt med bidrag fra 28-åringen.

Nå skal han også ha betrodd seg til lagkamerat Cesc Fabregas og fortalt at han angrer på at han skiftet arbeidsgiver i sommer, melder flere medier fredag.

Daily Express, Metro og Daily Star er blant avisene som siterer det spanske nettsted Fichajes.net, som skal ha fått informasjonen fra en kilde tett på spanjolen.

Pedro så lenge ut til å havne i Manchester United i sommer, men etter en lang overgangssaga endte han til slutt opp i London og spill for Jose Mourinho.

Enn så lenge har både Pedro og Chelsea vært en gedigen skuffelse denne sesongen, og londonklubbens manager Jose Mourinho er under hardt press om dagen.

Nå skal Pedro allerede ha blitt frustrert over tilværelsen på Stamford Bridge, og ifølge rapporter skal han heller ønske en benketilværelse i den katalanske klubben enn å bli værende i Chelsea.

Etter en katastrofalt svak start på sesongen ligger Chelsea på 15. plass i Premier League etter ti serierunder.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag