*Nettavisen* Sport.

- Pedro lander i Manchester tirsdag

NÆRMER SEG: Pedro kommer stadig nærmere en overgang til Manchester United. Foto: Doug Benc (Ap)

Manchester United kommer stadig nærmere målet.

16.08.15 10:22

Ovegangssagaen rundt Pedro og Manchester United ser endelig ut til å gå mot slutten.

Ifølge den katalanske avisen Sport er det kun små detaljer som gjenstår før klubbene er enige om en avtale. Det er ventet at klubbene kommer til enighet tirsdag.

Det betyr ifølge The Daily Telegraph at 28-åringen setter seg på flyet til Manchester etter møtet med Athletic Bilbao i den spanske supercupen.

Denne uken sa Manchester United-manager Louis van Gaal følgende på spørsmål om han er optimistisk med tanke på å sikre seg angriperens underskrift:

- Det må du spørre Pedro om, og ikke meg. Mitt svar er at det er en pågående prosess. Det er en klubb, en spiller og vi er også inne i bildet, sa van Gaal på en pressekonferanse ifølge Sky Sports.

Nederlenderen innrømmet at spanjolen er en spiller som vil passe inn i hans system på Old Trafford, men han var klar på at han ikke ønsket å snakke så mye om det fordi Pedro enn så lenge tilhører en annen klubb.

- Jeg vil ikke si noe før han har signert. Når han har signert, så skal jeg komme til dere og si «hei, Pedro er her». Men slik er det foreløpig ikke, så vi må vente og se, sa van Gaal.

Pedro har spilt 204 seriekamper og scoret 58 mål etter debuten for Barcelona i januar 2008.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.