RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Real Madrid vil vente på De Gea

David de Gea befinner seg for øyeblikket i USA sammen med sine lagkamerater i Manchester United i forbindelse med sesongoppkjøringen.
David de Gea befinner seg for øyeblikket i USA sammen med sine lagkamerater i Manchester United i forbindelse med sesongoppkjøringen. Foto: Matthew Peters (Getty Images)
Real Madrid håper fortsatt på å signere David De Gea i sommer.

Manchester Uniteds keeperjuvel David De Gea ser ut til å spille neste sesong for de røde, men der sier det stopp, melder Marca.

United fortsetter å stå på kravene sine om at de vil kreve Sergio Ramos i retur om de skal gi slipp på den spanske målvakten. Det er imidlertid Real Madrid lite interessert i.

Selv om Real Madrid har et sterkt ønske om å hente keeperen allerede i sommer, melder Marca at laget fra den spanske hovedstaden skal være villig til å vente et år på spanjolen.

De Gea har kun et år igjen av kontrakten med Manchester United, noe som betyr at Real Madrid kan hente ham gratis før sesongen 2016-2017. 

For å sikre at keeperen ikke forsvinner til en annen klubb, har representantene fra det spanske hovedstadslaget og De Geas agenter inngått en muntlig avtale. Skal vi tro Marca er avtalen en signeringsbonus på 5 millioner euro hvis overgangen ikke fullføres før om et år.

United skal lenge har forsøkt å forlenge De Geas avtale med klubben, men den spanske keeperen skal ha et ønske om å spille for Real Madrid.

Selv om spanjolen skal ha vært klar på sitt ønske, fikk han denne uken skryt av Manchester United-manageren Louis van Gaal som hyllet blant andre De Gea for hans profesjonelle holdning.

Denne uken reiste De Gea og de andre United-spillerne til USA i forbindelse med sesongoppkjøringen.

Skulle Real Madrid ikke få til en avtale med Manchester United allerede i sommer, tyder det meste på at Keylor Navas blir lagets førstekeeper kommende sesong.

28-åringen har levert prestasjoner i verdensklasse tidligere. Å starte med tjueåtteåringen vil derfor ikke være noen krise for semifinalistene fra forrige sesongs Champions League.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere