RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Redknapp er en elendig trener

MISFORNØYD MED GAMLESJEFEN: QPR-spiller Adel Taarabt er ikke nådig mot gamlesjefen Harry Redknapp.
MISFORNØYD MED GAMLESJEFEN: QPR-spiller Adel Taarabt er ikke nådig mot gamlesjefen Harry Redknapp. Foto: Nigel French (Pa Photos)
Den tidligere QPR-manageren overhøvles av sin tidligere spiller.

Marokkanske Adel Taarabt er ikke nådig mot sin gamle sjef i Queens Park Rangers, managerveteranen Harry Redknapp

Midtbanespilleren, som nylig forlot QPR til fordel for portugisiske Benfica, tar i et intervju med Sun Sport et oppgjør med tiden i London-klubben. Intervjuet er gjengitt av Daily Mirror.

Taarabt hevder han begynte å hate fotball som følge av atmosfæren på Loftus Road. Samtidig understreker han at han er glad i QPR som klubb, i motsetning til flere av lagkameratene.

- Halvparten av spillerne i QPR brydde seg ikke om klubben, de var bare ute etter å tjene penger. Jeg hadde en av de høyeste årslønnene, men jeg brydde meg i det minste om fotballen. Jeg elsker fotball, sier Taarabt.

Marokkaneren hevder han så sist sesongs nedrykk komme allerede på et tidlig tidspunkt. Det ga han uttrykk for til daværende manager Harry Redknapp.

- Da jeg kom for å starte sesongforberedelsene, sa jeg til Harry Redknapp «dette laget rykker ned». Han sa det samme til meg...at han var enig, sier Taarabt.

Han har ikke mye til overs for gamlesjefen.

- Jeg tror ikke han har den lidenskapen for fotball som folk tror. Harry er ingen dårlig person, men han er en elendig trener, og for meg var han en dårlig manager, sier Benfica-spilleren. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere