RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Rooney villig til å ta injeksjoner

HÅPER Å SPILLE: Wayne Rooney har et enormt ønske om å spille kvartfinalen mot Bayern München onsdag kveld.
HÅPER Å SPILLE: Wayne Rooney har et enormt ønske om å spille kvartfinalen mot Bayern München onsdag kveld. Foto: Peter Byrne (Pa Photos)
Manchester United-spissen vil gjøre "alt" for spille mot Bayern München.

Onsdag kveld er det klart for returoppgjøret i kvartfinalen av Champions League mellom gigantene Manchester United og Bayern München. 

De siste dagene har det blitt spekulert i om Manchester United må klare seg uten Wayne Rooney, etter at spissen har slitt med en skade i tåen.

Bestemt på å spille
Engelskmannen måtte blant annet stå over helgens kamp mot Newcastle, men manager David Moyes sier Rooney skal være svært bestemt på å få spille onsdagens kamp på Allianz Arena. 

- Han klarer å trene og er svært lysten på å være involvert i kampen. Han har ikke trent hele uken, så det må vi ta hensyn til. Men han er klar for å ta en injeksjon, noe som viser hans følelser for kampen og klubben, sier Moyes ifølge Manchester Evening News.

Ingen avklaring
28-åringen skal altså være villig til å ta en sprøyte med smertestillende middel for å klare og gjennomføre kampen, men Moyes sier de hører på klubbens leger før de slipper til spissen.

- Vi får råd fra våre leger. Alle kjenner til hva slags karakter Wayne er, og hva slags spiller han er. Han er bestemt på å spille, og han er bestemt på at vi er gale om vi ikke bruker ham. Men vi har ikke fått en avklaring på skaden ennå, sier Moyes.

Første kvartfinalekamp mellom United og Bayern endte 1-1 på Old Trafford. Manchester United trenger derfor minst ett mål for å ta seg videre til semifinalen.

Kampen følger du vårt livesystem fra klokken 20:45.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere