RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
AVFEIER KRITIKKEN: Felix Magath beskriver seg selv om en hyggelig fyr.
AVFEIER KRITIKKEN: Felix Magath beskriver seg selv om en hyggelig fyr.

- Så langt har ingen dødd

Fulhams nye manager blir ofte kalt "Saddam".

Brede Hangeland og John Arne Riise er inne i en turbulent tid. Fulham har byttet manager allerede to ganger denne sesongen, og klubben ligger helt nederst på tabellen i Premier League.

Og den mye manageren er kjent for å være særdeles kontroversiell.

Felix Magath har tidligere trent tyske storklubber som Bayern München og Schalke. Og det er blitt hevdet at eksentrikeren har en kompromissløs jerndisiplin på treningsfeltet.

Blant annet skal han ha nektet flere spillere å drikke vann på trening, og han har fått det lite flatterende kallenavnet "Saddam" av tidligere elever.

Uenig
Da han var i Einchtrakt Frankfurt, ble han beskrevet som "Europas siste diktator" av den togolesiske spissen Bachirou Salou.

Magath selv er imidlertid ikke enig i at treningsmetodene hans er av det spesielle slaget.

- Hvorfor skal jeg endre treningsmetodene mine? For øyeblikket er jeg den mest suksessfulle manageren i Tyskland. Så langt har alle overlevd treningene mine. Ingen har dødd, sier Magath i et intervju med den engelske avisen The Telegraph.

Nøkkelkamp
Han avfeier også blankt at han er knallhard type i garderoben.

- Bare spør Raul. Ikke snakk med spillere som slet ned å få spille. Spør de gode spillerne, og du vil få de rette svarene. Jeg er en hyggelig fyr, ikke en tøffing, sier den tyske manageren.

Fulham spiller borte mot West Bromwich på lørdag. Det kan bli en skikkelig nøkkelkamp, siden sistnevnte ligger på 17.plass, den siste plassen over nedrykksstreken. Fulham har allerede fire poeng opp til sikker plass.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere