RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Sa nei til milliardbud for Müller

STIV PRIS: Bayern München skal ha blit tilbudt nesten en milliard kroner for stjerneangriperen Thomas Müller. Den ikke navngitte klubben som kom med budet fikk ikke tilslag.
STIV PRIS: Bayern München skal ha blit tilbudt nesten en milliard kroner for stjerneangriperen Thomas Müller. Den ikke navngitte klubben som kom med budet fikk ikke tilslag. Foto: Alex Grimm (Bongarts/Getty Images)
Sist oppdatert:
Bayern-stjernen var ønsket i Manchester United.

Bayern Münchens styreformann Karl-Heinz Rummenigge vedgår at klubben takket nei til et «svært høyt» bud på spissen Thomas Müller.

25 år gamle Müller var koblet til Manchester United i løpet av overgangsvinduet, og britisk presse rapporterte at ledelsen på Old Trafford la inn bud på måltyven.

Med til historien hører det også Müller kjenner United-manager Louis van Gaal godt fra tiden sistnevnte var Bayern-trener.

Stengte døren

United siste bud på Müller skal ha vært på rundt 70 millioner pund, tilsvarende en snau milliard kroner. Det vil ikke Rummenigge bekrefte.

Bayern-toppen erkjenner dog at klubben vurderte å selge Müller for det skyhøye beløpet de ble tilbudt.

- Jeg snakker om summer som er virkelig høye. Hvis jeg var banksjef, ville jeg ha måttet godta det, sier han til Manchester Evening News.

- Men som fotballklubb ga vi oss selv tillatelse til å lukke døren, og den døren forblir stengt. Det kan jeg love alle, tilføyer han.

Målform

Rummenigge innser samtidig at pengeflommen i Premier League kommer til å skape nye utfordringer.

- Én ting er helt sikkert. Med tanke på den nye TV-avtale i England, vil ikke ting bli lettere for Bayern i framtiden, sier han.

På Old Trafford ergrer man seg ganske sikkert over at Müller endte som Manchester United-spiller.

Den tyske landslagsstjernen har åpnet årets sesong forrykende med fem mål på de tre første ligakampene. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere