*Nettavisen* Sport.

- Sánchez er ikke redd for å utfordre

AVGJORDE: Arsenals Alexis Sánchez satte inn kampens eneste mål.

AVGJORDE: Arsenals Alexis Sánchez satte inn kampens eneste mål. Foto: Richard Sellers (Pa Photos)

Sunderland gjorde det lett for Alexis Sánchez og Arsenal.

25.10.14 19:40

SUNDERLAND - ARSENAL 0-2:

Alexis Sánchez fikk æren av å være tungen på vektskålen da han pirket inn kampens to mål lørdag ettermiddag, etter to tabber av hjemmelaget.

I den første omgangen var det Wes Brown som rotet det til for vertene, mens Will Buckley og Vito Mannone sørget for at Arsenals angrepsspiller fikk en enkel oppgave med å øke til 2-0 etter hvilen.

- Sánchez er ikke redd for å utfordre med ball, uansett hvor han er på banen, og det er veldig viktig. Han fikk to mål, men vi vil ha mer, sier Arsenal-manager Arsene Wenger ifølge BBC.

Dermed fikk Arsenal en etterlengtet seier i Premier League, og er nå oppe på 14 poeng.

Gavepakke
Gjestene styrte den første omgangen på Stadium of Light, men det var en gavepakke fra hjemmelaget som sørget for at Arsenal kunne åpne målkontoen.

For en halv time ut i oppgjøret gjorde Wes Brown en grusom tabbe på egen banehalvdel. Sunderland-spilleren bommet med et tilbakespill og sendte i stedet Alexis Sánchez alene igjennom. Chileneren lobbet ballen over en utrusende Sunderland-målvakt, som ikke kunne gjøre annet enn å se ballen trille over målstreken.

Stillingskrig
Den andre omgangen var preget av mye rot og få sjanser.

Arsenal hadde god kontroll på oppgjøret, og satte en effektiv stopper for vertenes angrepsforsøk. Gjestene var på sin side lite interessert i å kjøre overganger, dermed så det ut til å ende 1-0.

Det gjorde det imidlertid ikke.

For tre minutter på overtid rotet Sunderland det til for seg selv igjen. Vito Mannone klarte ikke å dempe et hardt tilbakespill fra Will Buckley ordentlig, og la dermed ballen til rette for Sánchez. Arsenal-spissen er våkent frempå og fikk tuppet ballen inn i det tomme målet.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.