RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
SELG!:Sky Sports-ekspert mener Liverpool bør selge Sterling å hente Walcott.
SELG!:Sky Sports-ekspert mener Liverpool bør selge Sterling å hente Walcott. Foto: Lynne Cameron (Pa Photos)

- Selg Sterling og gjør århundrets beste handel

Sist oppdatert:
Sky Sports-ekspert mener Liverpool gjør det lurt i å bytte til seg Walcott for bråkebøtta.

Det har kokt bra rundt Liverpool-stjernen Raheem Sterling de siste ukene etter at angrepsspilleren skal ha avslått en ny kontrakt med Anfield-klubben.

Hovedpersonen selv skal ha uttalt at penger ikke er grunnen, men mangel på trofeer.

Situasjonen i Liverpool har mange av storklubbene fått med seg, og blant annet Real Madrid og Manchester City har vist interesse for Sterling.

Den seneste nyheten i overgangssagaen er at Arsenal skal være interessert i landslagsspilleren, og at Theo Walcott skal gå andre vei som en del av handelen.

Århundrets avtale
Nå mener Sky Sports-ekspert Paul Merson at Liverpool ville gjort en kjempehandel om Walcott hadde dratt til Anfield.

- Hvis Theo Walcott drar til Liverpool, Raheem Sterling drar til Arsenal og Liverpool får penger i tillegg, tror jeg Liverpool vil gjøre århundrets avtale, sier Merson til Sky Sports.

Sterling har fortsatt en kontrakt med Liverpool som strekker seg ut 2017-sesongen, og Brendan Rodgers sier at Sterling ikke skal noen steder siden partene skal ha nye kontraktsforhandlinger til sommeren.

Selv om Sterling har storspilt for Liverpool de siste sesongene, tror ikke eksperten at han hadde fått det til på Emirates.

- Hvis han drar til Arsenal, vil han få spille? Jeg syns ikke han er en Arsenal-spiller. Jeg tror ikke han løfter hodet og beveger ballen fort nok, sier Merson.

Dårlige råd
Selv syns han det er merkelig at landslagspilleren avslår det siste kontraktstilbudet fra Liverpool.

- Det er utrolig, Liverpool, som er en av verdens største klubber tilbyr deg 100.000 pund i uken og han avslår det, sier han.

Han tror landslagsspilleren vil komme til å slite med å vinne tilbake fansen tillitt.

- Jeg tror han vil slite. Fansen vil være på han ganske fort. Han bør godta tilbudet fra Liverpool og roe seg ned. Han har fått dårlige råd. Faktisk er ikke dårlig ordet – det er verre enn det, sier eksperten.

- Liverpool er fortsatt med
Til mandagens kamp mot Newcastle er Liverpool syv poeng bak Manchester City og Champions League-kvalifisering. Merson tror Anfield-klubben kan tette igjen luken, og at de røde fort kan vinne alle sine resterende kamper for sesongen.

- Liverpool er fortsatt med. De må vinne de resterende kampene, men de har potensialet til det.

Liverpool møter Newcastle 21:00 mandag kveld. Laget mangler fortsatt Mamadou Sakho, Mario Balotelli og Adam Lallana, men Emre Can returnerer fra suspensjon for Liverpool.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere