RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Sikker på at han er førstevalget

FØRSTEVALGET? Det er knyttet spenning til hvem Chelsea-manager Jose Mourinho vil bruke som førstekeeper den kommende sesongen. Thibaut Courtois er overbevist om at det blir han.
FØRSTEVALGET? Det er knyttet spenning til hvem Chelsea-manager Jose Mourinho vil bruke som førstekeeper den kommende sesongen. Thibaut Courtois er overbevist om at det blir han. Foto: Evaristo Sa (Afp)
Thibaut Courtois skal være selvsikker før sesongstart.

Thibaut Courtois skal være overbevist om at han er Chelseas førstevalg i mål kommende sesong, skriver The Telegraph

Den belgiske landslagskeeperen har de siste årene vært lånt ut til den spanske seriemesteren Atletico Madrid, men har returnert til Stamford Bridge og Chelsea for å ta opp kampen om keeperplassen med Petr Cech.

Venner av 22-åringen hevder at han forventer å være førstevalget denne sesongen, og at han er forberedt på å starte Chelseas åpningskamp mot Burnley. 

Avventer kontraktsforhandlinger
Courtois skal ha vært tydelig på, overfor Chelsea-ledelsen, at han ikke er interessert i å returnere til London for å være et andrevalg.

Chelsea skal ha et ønske om å forlenge kontrakten til den belgiske landslagskeeperen, men 22-åringen avventer for å se om han faktisk blir prioritert som førstekeeper denne sesongen. 

Cech Bort?
London-klubben må regne med å gi slipp på én av de to keeperstjernene, ettersom også Petr Cech har vært tydelig på at han ikke ønsker å sitte på benken.

Chelsea-manager Jose Mourinho skal imidlertid være forberedt på å beholde begge to i klubben, til tross for deres misnøye. 


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere