RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Silva falt så teatralsk at han skadet seg

SKADET: David Silva måtte forlate banen med skade tidlig i kampen.
SKADET: David Silva måtte forlate banen med skade tidlig i kampen. Foto: Peter Byrne (Pa Photos)
Sist oppdatert:
Spanjolen ut på båre da City røk ut av ligacupen.

MANCHESTER CITY - NEWCASTLE UNITED 0-2:

Manchester City er ute av ligacupen etter at Newcastle tok en overraskende 2-0-seier på Etihad Stadium onsdag kveld.

Rolando Aarons og Moussa Sissoko scoret målene for gjestene, som dermed er klare for kvartfinalen.

0-1 Rolando Aarons jubler etter å ha satt inn Newcastles ledermål.

- Skadet seg selv
Tidlig i kampen måtte David Silva kaste inn håndkleet og gi seg på grunn av en kneskade. Skaden oppsto etter at City-spilleren gikk i bakken i duell med Ryan Taylor.

Spanjolen fikk en hånd på skulderen og gikk ned. Trevor Morley i TV 2s studio mener City-stjernen delvis kan skylde seg selv, da han ikke nødvendigvis hadde trengt å falle i den situasjonen.

- Han er så konsentrert på fallet sitt at han faktisk blir skadet selv. Han er så teatralsk i fallet sitt at han legger vekten på kneet og skader seg selv, sa Morley.

- Det høres litt slemt ut, men hadde han ikke vært så opptatt å få frispark, hadde han kanskje ikke blitt skadet, fortsatte han.

Selvforskylt eller ikke, skaden er dårlig nytt for Manchester City før helgens møte med byrival Manchester United.

Manuel Pellegrini var ikke fornøyd etter onsdagens tap.

- Vi spilte ikke godt nok. Vi slapp inn to enkle mål og tok ikke vare på sjansene vi fikk. Det er vanskelig å si hva som skjedde, men vi må prøve å komme oss før derbyet, sa Pellegrini ifølge BBC.

Drømmestart for Newcastle
Gjestene fikk en drømmestart på kampen da Rolando Aarons utnyttet en Fernandinho-feil og plasserte ballen forbi Willy Caballero til 0-1 etter.

Minutter senere måtte David Silva kaste inn håndkleet og forlate banen før ti minutter var spilt. Det er dårlig nytt for Manuel Pellegrini før helgens møte med Manchester United. Samir Nasri erstattet den skadde spanjolen.

Midtveis i omgangen måtte Rob Elliot i aksjon i Newcastle-buret. Samir Nasri slo ballen inn fra høyre, Stevan Jovetic fikk foten på ballen, men Elliot var framme med labben og fikk bokset ballen unna.

Minutter senere var Fabricio Coloccini nær ved å sette ballen i eget mål med en kjempesleiv, men heldigvis for argentineren gikk ballen i stolpen og ut.

Tamt City
I motsatt ende var Paul Dummett nær ved å øke ledelsen for Newcastle på en dødball, men Caballero vartet opp med en god redning.

Det spørs om ikke City allerede har begynt å rette fokus mot helgens Manchester-derby, for Newcastle var vel så farlig som vertene, også i andre omgang.

20 minutter før full tid gikk Gabriel Obertan i bakken etter å ha blitt taklet av Alexander Kolarov rett innenfor sekstenmeterstreken. Alan Pardew var rasende på sidelinjen, men dommeren valgte å ikke dømme strakke.

Et kvarter før slutt bestemte Moussa Sissoko seg for å sette spikeren i kista. innbytteren dro seg forbi Fernandinho og slo tunnel på Bacary Sagna, før han plasserte inn 2-0.

Engelsk ligacup fotball onsdag, 4. runde:

Manchester C. – Newcastle 0-2, Stoke – Southampton 2-3, Tottenham – Brighton 2-0

Trekning kvartfinaler engelsk ligacup fotball onsdag:

Derby – Chelsea, Tottenham – Newcastle, Bournemouth – Liverpool og Sheffield United – Southampton. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere