- Skuffende hvis Chelsea vinner Premier League

UFORTJENT: Manchester City-manager Manuel Pellegrini mener det vil skuffende for den attraktive fotballen hvis Chelsea vinner Premier League.

UFORTJENT: Manchester City-manager Manuel Pellegrini mener det vil skuffende for den attraktive fotballen hvis Chelsea vinner Premier League. Foto: Stefan Wermuth (Reuters)

City-manageren langer ut mot spillestilen til Chelsea.

13.04.14 12:09

Manchester City-manager Manuel Pellegrini hevder at hvis Chelsea og Jose Mourinho stikker av med ligagullet vil det være en stor skuffelse for alle som er glad i fotball.

Chelsea, som møter Swansea søndag ettermiddag, er to poeng bak serieleder Liverpool og vil være meget godt fornøyd hvis oppgjøret mellom Liverpool og Manchester City ebber ut med poengdeling. Før søndagens kamp ligger City to poeng bak Chelsea.

Pellegrini har demonstrativt nektet å svare på Mourinhos provoserende kommentarer denne sesongen, men er overbevist om at et offensivt lag fortjener å vinner ligaen. Liverpool har scoret 90 mål, City har satt inn 84, mens Chelsea kun har lurt 65 baller inn i nettmaskene.

To ganger tidligere har Mourinhos Chelsea vunnet ligaen uten å score flest mål, noe som heller ikke er uvanlig.

Men tidligere Malaga-trener Pellegrini, som har krysset sverd med Mourinho da han ledet Real Madrid, har uttalt at: Det vil være svært skuffende, for fotballen, for fansen, for alle, sier han ifølge Daily Mail.

- Jeg mener at du spiller attraktiv fotball når du scorer mye mål, og det bør belønnes. Jeg sier ikke at det ikke er viktig å forsvare seg veldig godt. Fotball er angrep og forsvar, men jeg mener at store lag må spille som store lag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.