RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Slik kunne Liverpool ha beholdt meg

KUNNE BLITT: Steven Gerrard forteller åpent om hva som ville ha fått ham til å bli værende i Liverpool.
KUNNE BLITT: Steven Gerrard forteller åpent om hva som ville ha fått ham til å bli værende i Liverpool. Foto: Stephen Dunn (Afp / NTB scanpix)
Steven Gerrard er fortsatt bitter over å ha forlatt Liverpool.

Etter at Steven Gerrard fikk beskjed om at klubben ikke ville tilby ham en rolle som han selv ønsket, tok han valget om å fortsette karrieren i Los Angeles Galaxy.

Den tidligere Liverpool-kapteinen skulle mer enn gjerne ha fortsatt på Merseyside, men klubben og han selv hadde forskjellige visjoner.

- Jeg ville blitt om jeg hadde fått sjansen til å følge Brendan Rodgers og hans trenerteam, samt å spille noen kamper, forteller Gerrard i et intervju med Daily Mail.

I sommer byttet Liverpool ut flere i trenerapparatet, uten at Gerrard ble forespeilet å ta over en av de rollene.

- De jobbene ville vært skreddersydd for meg, samt å være tilgjengelig som spiller. Jeg ville vært en god spiller å bytte innpå, samt å få trenererfaring som penger ikke kan kjøpe, fortsetter Gerrard.

Han forteller at han en dag ønsker å komme tilbake til klubben i en trenerrolle, og at han forlot klubben med døren åpen om igjen en dag å returnere.

Gerrard fikk sin seniordebut for Liverpool tilbake i 1998. 17 år senere var det slutt, etter 504 kamper og 120 scoringer for Anfield-klubben.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere