RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Spurs har vært i kontakt med meg

ØNSKER SEG TIL PREMIER LEAGUE: Louis van Gaal mener at en managerjobb i Premier League er en naturlig neste utfordring etter sommerens Fotball-VM.
ØNSKER SEG TIL PREMIER LEAGUE: Louis van Gaal mener at en managerjobb i Premier League er en naturlig neste utfordring etter sommerens Fotball-VM. Foto: Robin Van Lonkhuijsen (AFP)
Louis van Gaal ønsker å prøve seg som Premier League-manager.

Louis van Gaal skal forsøke å lede Nederland til deres første VM-gull denne sommeren.

Etter verdensmesterskapet i Brasil løper imidlertid 68-åringens kontrakt med det nederlandske landslaget ut. Hvor han vil videre?

En bestemt fotballøy nordvest i Europa.

- Vært i kontakt med Spurs
- Jeg er mest interessert i England, fordi jeg har vært trener i Spania, Tyskland og Nederland. Så jeg tror England er det neste steget i karrieren min, sier van Gaal til avisa Daily Mail, ifølge Sky Sports.

Mannen som tidligere har ledet klubbene Ajax, Barcelona, AZ Alkmaar og Bayern München hevder å ha vært i kontakt med Tottenham før Tim Sherwood fikk tillit som hovedmanager hos londonlaget.

- Spurs? Det kan bli en annen klubb - det avhenger av hva som er ledig, for Spurs har allerede snakket med meg, sier van Gaal.

- Fokuserer på VM
Treneren presiserer at det først og fremst er VM om knappe fire måneder som han tenker på nå om dagen.

- Jeg foretrekker å fokusere på VM, og nå er det en annen trener hos Spurs. Som trener kan du ikke si at «jeg skal dra til den klubben eller den klubben», det avhenger av omgivelsene og hva som er ledig, sier van Gaal.

Nederland, som spilte i finalen mot Spania i Fotball-VM i Sør-Afrika for fire år siden, møter de regjerende mesterne nok en gang i sin åpningskamp i mesterskapet i Brasil.

Foruten Spania spiller Nederland mot Chile og Australia i gruppe B.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere