- Sterling nekter å spille for Rodgers

UVENNER? Raheem Sterling skal ifølge The Guardian nekte å spille under Brendan Rodgers.

UVENNER? Raheem Sterling skal ifølge The Guardian nekte å spille under Brendan Rodgers. Foto: Adam Davy (Pa Photos / NTB scanpix)

Det tilspisser seg rundt Raheem Sterling.

Onsdag kom meldingen om at Raheem Sterling hadde ringt inn og meldt seg syk til Liverpools trening.

Det føyer seg inn rekken av ting rundt den kontroversielle vingen, som aldri har lagt skjul på at han ønsker seg videre i karrieren.

Torsdag melder The Guardian at det siste i sagaen rundt Sterling, er at han skal ha gitt beskjed om at han nekter å spille under Brendan Rodgers' ledelse.

Manchester City skal ha lagt inn flere bud på landslagsspilleren, og deres foreløpig siste bud, pålydende 40 millioner pund, var langt unna hva Liverpool krever for spilleren.

Sterling skal være rasende over at klubben nekter ham å skifte arbeidsgiver, og han skal visstnok la sinnet gå utover Rodgers.

Den lynraske vingen føler ikke at Rodgers tok ham seriøst forrige sesong, da han fortalte manageren at han ville vekk fra klubben.

Dersom det skal bli en overgang for Sterling til City, ser det ut til at Liverpool er nødt til å senke priskravet de har satt på ham.

Foreløpig skal merseysideklubben ha satt prisen til 50 millioner pund, noe som er ti millioner mer enn hva City er villige til å strekke seg til.

Førstkommende søndag reiser Liverpool til østlige Asia, og det spørs om Sterling bruker plassen han er tiltenkt på flyet.

Ifølge The Guardian ønsker ikke Sterling å delta på sesongoppkjøringen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.