*Nettavisen* Sport.

- Stjernetrio forlenger med Arsenal

FORLENGER: Arsene Wenger er sikker på at Theo Walcott (t.v) og Tomas Rosicky blir i Arsenal. Foto: John Walton (Pa Photos)

En optimistisk Arsene Wenger er sikker på at Theo Walcott forlenger kontrakten sin.

Spekulasjonene rundt Arsenal-spilleren Theo Walcott har oppstått den siste tiden. Spilleren har etter denne sesongen kun et år igjen av kontrakten sin med «the Gunners».

Spilleren har utsatt forhandlingene og Premier League-rival Liverpool har blitt nevnt som et nytt stoppested for lynvingen.

Nå sier Arsenal-manager Arsene Wenger at han er optimistisk på at Walcott forblir i Arsenal og forlenger sin kontrakt med klubben.

- Ja, jeg er sikker, svarer franskmannen til Sky Sports på spørsmål om Walcott blir i Arsenal.

Walcott har slitt mye med skader de siste årene, og nesten hele 2014 måtte vingen tilbringe på sidelinjen med skade.

I år har han vært frisk, men Wenger har helle brukt Alexis Sanchez, Alex Oxlade-Chamberlain og nå seneste Aaron Ramsey på høyrekant.

Likevel mener Wenger at Walcott har en stor fremtid på Emirates.

- Jeg tror han har en stor fremtid. Han har akkurat kommet tilbake fra en veldig vanskelig skade og han blir bedre hver uke, sier Wenger.

- Han er fortsatt en ung spiller og han vil score mange mål for klubben de neste årene. Dette er på grunn av hans intelligens på banen, det er derfor jeg vil at han skal bli, sier Wenger.

Under torsdagens pressekonferanse avslørte også Wenger at veteranene Mikel Arteta og Tomas Rosicky nærmer seg nye avtaler med klubben.

- Ja, jeg tror de blir her også neste sesong. Vi vil forhandle nye avtaler ved slutten av mai, sier Wenger.

Til lørdag er Arsenal tilbake på Wembley Stadium der laget vant FA-cup-trofeet forrige sesong. På lørdag møter de Reading i semifinale.

Laget har nesten en skadefri tropp, men fortsatt er Alex Oxlade-Chamberlain og Mikel Arteta ute.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.