RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Storklubb vil hente Gerrard

I TENKEBOKSEN? Steven Gerrad har foreløpig ikke undertegnet noen ny avtale med Liverpool. Det har fått New York Red Bulls på banen i kampen om hans signatur.
I TENKEBOKSEN? Steven Gerrad har foreløpig ikke undertegnet noen ny avtale med Liverpool. Det har fått New York Red Bulls på banen i kampen om hans signatur. Foto: Peter Byrne (Pa Photos / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Steven Gerrard har foreløpig ikke undertegnet noen ny Liverpool-kontrakt.

Liverpool har bekreftet at de har tilbudt Steven Gerrard ny kontrakt, men foreløpig har midtbanelegenden ikke underskrevet noen ny avtale med klubben.

Det har fått andre klubber til å håpe om at de skal klare å lokke Gerrard til seg.

Søndag melder Sunday Telegraph at New York Red Bulls vil gjøre et forsøk på å hente den engelske landslagsspilleren til klubben, etter at de har satt ham på en såkalt «discovery list».

En av grunnen til at MLS-klubben tror det vil være realistisk for dem å kunne hente Gerrard, er fordi Gerard Houllier har en rolle i klubben.

Houllier har tidligere vært Liverpool-manager, og har et meget godt forhold til Gerrard, etter at den tidligere manageren ga, en da 22 år gammel Gerrard, kapteinsbindet under sin periode i klubben.

De to har siden Houlliers Anfield-exit i 2004 bevart vennskapet.

Gerrards kontrakt utløpet etter inneværende sesong, og han har tidligere uttalt at han har vært imponert over forholdene i New York, da Liverpool var på oppkjøringsturné der i forkant av sesongen.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere