*Nettavisen* Sport.

- Takket nei til Liverpool og City

Son Heung-min skal ha takket nei til tilbud fra både Liverpool og Manchester City før han signerte for Tottenham Hotspur i sommer. Foto: Julian Finney (Getty Images)

Son Heung-min (23) valgte i stedet å signere for Tottenham Hotspur.

11.09.15 10:21

22 millioner pund måtte Tottenham betale Bayer Leverkusen for den sørkoreanske landslagsspilleren i sommer. Det gjør ham til tidenes dyreste asiatiske spiller.

Ifølge London Evening Standard var det en hard kamp om spillerens signatur. For etter hva avisen kjenner til, skal Son også fått tilbud fra Liverpool og Manchester City.

- Gikk for spilletid

23-åringen går imidlertid for å være svært opptatt av egen utvikling og vurderte det slik at sjansen for spilletid i Spurs-trøya ville være større enn hos de andre klubbene.

Både Liverpool og City har en større tropp en Tottenham, og ifølge London Evening Standard var Son redd for at veien til en fast plass på lagene ville bli for lang.

Nå håper han imidlertid på en positiv utvikling hos Spurs, som skal ha vist interesse for 23-åringen allerede for to år siden. Men den gangen valgte han i stedet å signere for Bayer Leverkusen.

Møter Sunderland

Til helgen drar Tottenham på besøk til Sunderland i den femte serierunden.

På Stadium of light er det liten tvil om at Spurs er på desperat jakt etter sesongens første trepoenger. Tottenham ligger for øyeblikket på en skuffende 16. plass med kun tre poeng etter fire serierunder.

- Den forrige måneden var veldig skuffende for vår del, sier Spurs-kaptein Hugo Lloris til Daily Mail.

- Vi må forbedre oss fort, bygge opp litt selvtillit og klatre oppover på tabellen fort, forklarer den franske landslagskeeperen.

Sunderland har imidlertid vært enda mer skuffende og ligger helt sist i Premier League med to poeng.

Se den nyeste episoden av Tippemagasinet:

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=uL97AGkaLIusU9rXc8cu2Vey0J4xn4cDapltnvG46XqDQmZB3SwQfICjzQ7VcRgTZQkhRaelkLt7MzuVGfgxW74H5SVmdTB-&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.