RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Tar grep for å signere Gerrard

TIL USA: Steven Gerrard kobles til amerikanske LA Galaxy. Liverpool-spilleren står uten kontrakt i juni, og det er stor usikkerhet rundt framtiden.
TIL USA: Steven Gerrard kobles til amerikanske LA Galaxy. Liverpool-spilleren står uten kontrakt i juni, og det er stor usikkerhet rundt framtiden. Foto: Peter Byrne (Pa Photos)
Sist oppdatert:
Liverpool-spilleren skal være tilbudt kontrakt i utlandet.

Steven Gerrards kontrakt med Liverpool går ut i juni. Det betyr at klubblegenden har muligheten til å snakke med andre klubber om en eventuell overgang nå.

De siste månedene har det versert rykter om at 34-åringen ønsker å avslutte karrieren i USA og ifølge Sky Italias Gianluca Di Marzio har det nå kommet et tilbud fra LA Galaxy.

- Los Angeles Galaxy er interessert i å hente ham til USA, og de gjør konkrete grep for å signere ham, skriver overgangseksperten.

Gerrard har spilt for Liverpool helt siden debuten mot Blackburn tilbake i 1998, og klubben har ifølge Brendan Rodgers tilbudt klubblegenden en ny kontrakt på Anfield.

- Jeg bestemmer meg når jeg er klar for å bestemme meg. Det er ikke noe å si om kontrakten for øyeblikket. Når det er noe å si, kommer jeg til å si det. Det vet fansen, som kjenner meg nå, sa Gerrard til BT Sport i desember.

Ifølge Liverpool Echo og andre britiske medier kommer Gerrard fredag til å kunngjøre at han forlater Liverpool til sommeren.

Toronto FC og New York Red Bulls har tidligere blitt koblet til Liverpool-spilleren, men for øyeblikket skal altså LA Galaxy være nærmest midtbanespillerens signatur.

Flere Premier League-profiler har valgt å ta turen til USA på tampen av karrieren. David Beckham gikk i 2007 til nettopp LA Galaxy, mens Frank Lampard skal etter planen slutte seg til New York City i mai.

Jermaine Defoe forlot i fjor Tottenham for å spille for canadiske Toronto FC. Tidligere Aston Villa- og West Ham-spiller Nigel Reo-Coker spiller nå for Montreal Impact.

Steven Gerrard har spilt 697 kamper for Liverpool og scoret 180 mål.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere