RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Terry har fortalt meg at ingenting kan måle seg med det

GLEDER SEG: Cesc Fabregas gleder seg til å vinne Premier League.
GLEDER SEG: Cesc Fabregas gleder seg til å vinne Premier League. Foto: Andrew Matthews (Pa Photos)
For Cesc Fabregas kan det bli første gang denne helgen.

Med seier i London-derbyet mot Crystal Palace søndag vil Chelsea sikre seg Premier League-tittelen i god tid før sesongen er over.

En av de viktigste bidragsyterne til suksessen, er Cesc Fabregas. Spanjolen kom til klubben fra Barcelona før denne sesongen og legger ikke skjul på at han gjorde det for å vinne titler.

- Når du signerer for en stor klubb som Chelsesa, er hovedmålet å vinne trofeer og føle at man er viktig. Forhåpentligvis kan vi oppnå begge deler i min første sesong. Det visste jeg da jeg signerte, sier Fabregas til Sky Sports.

Terry-lovnad
Spanjolen, som leder assistligaen med klar margin denne sesongen, lyktes aldri med å vinne Premier League som Arsenal-spiller. Nå ser han fram til å få muligheten med Chelsea.

- Jeg vil bare løfte det Premier League-trofeet. Jeg har kjempet virkelig hardt for å vinne det. Å vinne Carling Cup og Premier League i min første sesong her, er slett ikke verst, mener han.

BENN THERE, DONE THAT: John Terry forteller Cesc Fabregas at å vinne Premier League ikke kan sammenlignes med noe. Det skal nevnes at det er den eneste ligaen John Terry har spilt i.

Det John Terry har fortalt ham om følelsen av å vinne Premier League, gjør at midtbanemannen ser ekstra fram mot å løfte trofeet.

- Så mange spillere drømmer om å vinne ligaen her. John Terry har fortalt meg at ingenting kan sammenlignes med å vinne Premier League, så jeg vil kjenne på den følelsen, sier Fabregas.

Tøft i Barcelona
Han sender samtidig en takk til José Mourinho for at han har fått lov til å utfolde seg i sin favorittposisjon.

- Han sa til meg at i Barceona spilte jeg som nier, noen ganger på kanten og i forskjellige posisjoner jeg egentlig ikke er så god i. Han ville ha meg på midtbanen, på midtbanen og bare det.

- Når man spiller i forskjellige posisjoner vet man ikke om det er fordi man er god til det eller fordi ledelsen ikke vet hva den skal gjøre med deg. Å komme hit og spille i samme posisjon uke inn og uke ut har hjulpet på selvtilliten.

Arsenal i hjertet fortsatt
Blant Arsenal-fansen var det lite populært at Fabregas valgte Chelsea da han returnerte til Premier League, men spanjolen hevder han fortsatt har de røde og hvite i hjertet.

- Jeg ser tilbake på følelsene jeg hadde for klubbene mine som jeg gjør med venner og familie. Jeg vil alltid ha Barcelona og Arsenal i hjertet mitt, men Chelsea har gitt meg muligheten jeg kanskje har ventet på i ett eller to år.

Kampen mellom Chelsea og Crystal Palace kan du følge i vårt livesystem fra 14.30.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere