- Terry var ikke tiltenkt startplass

BYTTET UT: John Terry (t.v) ble byttet ut i pausen mellom Manchester City og Chelsea. FOTO: NTB scanpix

BYTTET UT: John Terry (t.v) ble byttet ut i pausen mellom Manchester City og Chelsea. FOTO: NTB scanpix Foto: Carl Recine (Reuters)

- Ingen vil jobbe hardere enn han på trening denne uka

Etter 3-0-tapet for Manchester City har det store samtaleemne vært at Josè Mourinho byttet ut John Terry for først gang i Premier League under deres to perioder i Chelsea sammen.

Nå melder britiske Daily Mail at Chelsea-kapteinen ikke en gang var tiltenkt en startplass mot City.

Mourinho skal ha drillet backrekka med Kurt Zouma og Gary Cahill som stoppere på treninger i forkant av storoppgjøret, men ha ombestemt seg på fredag før kamp.

Med den angrepsviljen City viste, så kunne nok hvem som helst ha spilt i Chelseas forsvarsfirer og sett ut som en juniorspiller.

Vil jobbe seg tilbake

For selv om ikke John Terry var noe spesielt dårligere enn noen andre på banen, så ble altså kapteinen erstattet av Zouma i pausen. Noe som fikk mange til å rynke på nesa.

Terry har holdt seg taus i media etter episoden, men skal ha blitt forbannet da han ble tatt av banen etter 82 minutter i Community Shield-tapet mot Arsenal tidligere i måneden.

- JT (John Terry) verdsetter en utfordring og elsker å spille for Chelsea. Ikke forvent at han skal gi opp nå, skal en en venn av Terry sagt til Sportsmail.

- Han fortsetter å spille med hjerte og er overbevist om at han kan bevise sin verdi til treneren. Ingen vil jobbe hardere enn han på trening denne uka, fortsetter vennen.

Mourinho sendte en melding

En som ikke tror på forklaringen til portugiseren, er Graeme Souness.

- Jeg tror manageren (Mourinho) forsøkte å sende en melding til Chelsea-eieren om at «jeg trenger flere spillere», sa han under Sky Sports' sending, ifølge Telegraph.

VIL FORSTERKE? Graeme Souness hevder Jose Mourinho forventer flere spillerkjøp før overgangsvinduet stenger. Foto: Montasje (NTB scanpix)

Mourinho uttalte i et intervju etter kampen at han ikke er misfornøyd med aktiviteten, men det er få som tror på den forklaringen.

Souness synes byttet var rart, og at Terry ikke var noe dårligere enn stopperkollega Gary Cahill.

- Jeg synes han var minst like god som Gary Cahill ved siden av seg. Jeg så ikke at han slet. John Terry er en leder, sa Souness.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.