Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Ti spillere kan forlate Liverpool

NULL TROFE: Brendan Rodgers var en slagen mann etter tapet mot Aston Villa.
NULL TROFE: Brendan Rodgers var en slagen mann etter tapet mot Aston Villa. Foto: Glyn Kirk (Afp)
Sist oppdatert:
Brandan Rodgers og Liverpool planlegger storopprydding på Anfield.

Liverpool er allerede i gang med å planlegge neste sesongs tropp, og nå kan hele ti spillere være på vei ut portene på Anfield.

Ifølge Daily Mail skal klubben gjøre en massiv ombygging av stallen.

Manager Brendan Rodgers, som vil gå nok en sesong uten trofe etter tapet mot Aston Villa i FA-cupen, kan se ti spillere forlate klubben til sommeren.

Kapteinen reiser
Lagets største stjerne, Steven Gerrard, har allerede gjort det klart at dette blir hans siste sesong i Liverpool. Neste stopp for klubblegenden blir MLS og LA Galaxy i USA.

Raheem Steling har ikke akseptert et nytt tilbud fra Liverpool, og «hele» Europa er ute etter kantspilleren. Sammen med blant annet Manchester City, Arsenal og Real Madrid, skal nå Juventus være den siste klubben som viser sin interesse for landslagsspilleren.

For Glen Johnson og Kolo Toure har de utgående kontrakter. Sistnevnte skal ha fått et nytt tilbud fra klubben, men er i tenkeboksen om han vil fortsette eller ikke.

Men flere forsvarsspillere kan forsvinne. Javier Manquillo skal være på vei tilbake til Spania etter en mislykket førstesesong med Liverpool. Backen har opprinnelig en sesong til på lån hos de røde fra Merseyside, men kan være på vei tilbake til Atletico Madrid.

Floppene på topp
Martin Skrtel har blitt en viktig lederfigur i laget de siste sesongene, men han skal være usikker om han vil forlenge med klubben. Tyske Wolfsburg følger situasjonen nøye og planlegger å legge inn et bud på midtstopperen i sommer.

Liverpool har også hatt en del spisser som ikke har levert varene denne sesongen. Mario Balotellis overgang fra AC Milan har vært en katastrofe for Liverpool, og nå skal klubben være åpne for å høre på bud for italieneren. Balotelli tjener rundt 90.000 pund i uke, så det kan være lettere sagt enn gjort å få solgt spissen.

UT: Mario Balotelli kan bli solgt til sommeren.

Også floppene Fabio Borini og Rickie Lambert kan bli solgt til sommeren etter en svak sesong for Liverpool.

Den siste som kan være ut portene på Anfield er reservekeeper Brad Jones. Brendan Rodgers vil ha inn en ny målvakt som kan gi Simon Mignolet bedre kamp om plassen.

Henderson forlenger
Det er også gode nyheter i Liverpool om dagen. Mandag kveld aksepterte visekaptein Jordan Henderson er ny kontrakt med klubben som binder han fram til 2020.

Han føyer seg inn i rekken med viktige spillere som nylig har forlenget sin avtale. Tidligere har Phillipe Coutinho og Daniel Sturridge forlenget sine kontrakter med Liverpool.

Liverpool røk i helgen ut mot Aston Villa i FA-cupens semifinale. Men i ligaen ligger laget fortsatt godt med i kampen om topp fire og Champions League-plass.

I skrivende stund ligger laget syv poeng bak Manchester City på fjerdeplass, men Liverpool har en kamp mindre spilt.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!